Sistem operasi: Windows
Babagan: Hiburan liyane
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Wikipedia: Xfire

Gambaran

Xfire – lunak kanggo komunikasi wis fokus ing pemain game online. Piranti lunak ngandhut akeh game génré lan sawetara fitur migunani. Xfire bisa nampilake kanca muter tingkat, prestasi beda saka pemain, panggonan wektu ing game tartamtu lan informasi liyane. Peculiarity saka Xfire iku ijol-ijolan pesen ing tengah game tanpa perlu kanggo ambruk ing jendhela game. Piranti lunak ndhukung Dhiskusi swara, nitahaken saka gambar, Jupuk saka video sing sak urutane critane game, Siaran game kanggo jaringan, etc. Xfire ngandhut dibangun ing browser, kang nampilake homepage saka game dibukak karo dhaptar statistik lan informasi liyane.

Fitur utama:

  • Ndhukung akeh game
  • Kanca langsung ing game
  • Dhiskusi Voice
  • Broadcast game
  • gambar
  • Ngrekam video sing sak urutane critane game
Xfire

Xfire

Versi:
2.4.4.761
Basa:
English (United States), Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Xfire

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Xfire

Xfire software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: