Xfire Xfire

Ngundhuh Ngundhuh Xfire

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Xfire – lunak kanggo komunikasi wis fokus ing pemain game online. Piranti lunak ngandhut akeh game génré lan sawetara fitur migunani. Xfire bisa nampilake kanca muter tingkat, prestasi beda saka pemain, panggonan wektu ing game tartamtu lan informasi liyane. Peculiarity saka Xfire iku ijol-ijolan pesen ing tengah game tanpa perlu kanggo ambruk ing jendhela game. Piranti lunak ndhukung Dhiskusi swara, nitahaken saka gambar, Jupuk saka video sing sak urutane critane game, Siaran game kanggo jaringan, etc. Xfire ngandhut dibangun ing browser, kang nampilake homepage saka game dibukak karo dhaptar statistik lan informasi liyane.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung akeh game
  • Kanca langsung ing game
  • Dhiskusi Voice
  • Broadcast game
  • gambar
  • Ngrekam video sing sak urutane critane game

Komentar tumrap Xfire:


Xfire Lunak related:


Game  

Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Piranti lunak migunani dibangun kanggo wong sing main game. Software ngijini sampeyan kanggo ngganti ing game: tingkat, sawetara gesang, dhuwit, senjata, etc.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Alat kanggo rembugan ing donya virtual 3D. Piranti lunak nggunakake karakter 3D kanggo njaluk kenalan karo kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Game  

Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat   Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Alat trep kanggo komunikasi karo wong ing saindhenging donya. Program ngijini sampeyan kanggo komunikasi nggunakake telpon swara lan video utawa pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Telpon  

piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter kanggo muter maneh lagu karaoke benten aliran. Piranti lunak iku bisa kanggo nyetel mungel, tempo, vokal lan indeks saka anggota musik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch

Optimization sistem  

Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: