Origin

Origin

Versi:
10.5.37.24524
Basa:
English (United States), Français, Español (de España), Deutsch...

Ngundhuh Origin

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Platform game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Origin
Wikipedia: Origin

Gambaran

Asal – aplikasi populer kanggo ngundhuh game saka Arts Electronic. Piranti lunak ngidini kedhaftar kanggo nambah game favorit ing perpustakaan, kanggo komunikasi ing chatting sak game, siaran game, kanggo nyoba beta fungsi program etc Asal ngandhut panyimpenan maya, kang user nduweni kesempatan kanggo terus game ing lokasi pungkasan nyimpen lan mlebu sistem program saka piranti beda. Piranti lunak uga ndhukung mode offline sing mbisakake kanggo main game tanpa akses internet.

Fitur utama:

  • Wide pilihan saka game beda jinis
  • Kamungkinan kanggo siaran game
  • Dibangun ing chatting
  • Kasedhiyan maya panyimpenan

Komentar ing Origin

Origin software sing gegandhengan

Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言
Iki minangka solusi antivirus sing dipercaya saka perusahaan kanthi reputasi apik ing industri cybersecurity kanggo nglindhungi komputer saka ancaman maju, serangan phishing lan web.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Español
Alat kanggo menehi hasil karo spyware. Piranti lunak mbisakake kanggo nindakake analisis rinci sistem lan ngontrol cara miwiti boot.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak antivirus ndhukung teknologi maya kanggo aman surfing ing internet lan perlindungan marang ancaman cyber dhasar saka donya digital.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngoptimalake gambar digital kanggo tujuan nggoleki ing internet lan ndhukung modul kanggo perbandingan instan asli karo gambar sing diowahi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Klien fungsi kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe fitur lan ngijini sampeyan kanggo file search.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: