Sistem operasi: Windows
Babagan: Platform game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Origin
Wikipedia: Origin

Gambaran

Asal – aplikasi populer kanggo ngundhuh game saka Arts Electronic. Piranti lunak ngidini kedhaftar kanggo nambah game favorit ing perpustakaan, kanggo komunikasi ing chatting sak game, siaran game, kanggo nyoba beta fungsi program etc Asal ngandhut panyimpenan maya, kang user nduweni kesempatan kanggo terus game ing lokasi pungkasan nyimpen lan mlebu sistem program saka piranti beda. Piranti lunak uga ndhukung mode offline sing mbisakake kanggo main game tanpa akses internet.

Fitur utama:

  • Wide pilihan saka game beda jinis
  • Kamungkinan kanggo siaran game
  • Dibangun ing chatting
  • Kasedhiyan maya panyimpenan

Gambar:

Origin
Origin
Origin
Origin
Origin
Origin
Origin
Origin

Origin

Versi:
10.5.67.39100
Basa:
English (United States), Français, Español (de España), Deutsch...

Ngundhuh Origin

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Origin

Origin software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: