XSplit Broadcaster

XSplit Broadcaster

Versi:
3.7.1902.0712
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh XSplit Broadcaster

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
XSplit Broadcaster
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ngrekam layar
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: XSplit Broadcaster
Wikipedia: XSplit Broadcaster

Gambaran

XSplit Broadcaster – lunak populer kanggo layar Jupuk saka komputer lan siaran saka bahan video beda-beda. Piranti lunak mbisakake kanggo ngalih ing antarane macem-macem sumber saka umum Broadcasting sak transmisi, nambah isi saka camcorder, nambah bagean sing kapilih ing layar komputer, gambar lan isi lampu kilat. Piranti lunak ngandhut akèh pribadi kanggo nyetel gambar lan kualitas sinyal saka transmisi njupuk menyang akun kemungkinan saka komputer. Piranti lunak ndhukung karya karo layanan populer YouTube, Twitch, lakon, GG !!, Justin.tv, QuakeNet lan liyane. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo nyimpen Broadcast ing komputer kanggo analisis luwih lan editing.

Fitur utama:

  • Jupuk layar lan Broadcast
  • Nggarap kaping kamera
  • Kemungkinan Wide setelan
  • Ndhukung layanan akeh streaming

Komentar ing XSplit Broadcaster

XSplit Broadcaster software sing gegandhengan

Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Piranti lunak fungsi kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak sing klebu kalkulus khusus sing nyegah impact ing kacepetan aplikasi sak rekaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
Alat kompak kanggo dijupuk video lan gambar saka layar. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan dijupuk gambar saka layar wutuh.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngrekam video saka layar komputer lan uga menehi komentar tumindak nalika rekaman amarga webcam utawa mikrofon sing disambungake.
Ngundhuh
Demo
English
Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo bisa karo musik aliran beda. Piranti lunak wis akeh pribadi lan efek kanggo nggawe music profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka piranti lunak kanggo nonton konten video saka produser film favorit, seri TV lan acara TV minangka Netflix, Hulu, HBO lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pangundhuh gampang kanggo nggunakake konten multimedia saka sumber daya bareng file-file populer, jaringan sosial lan panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: