5KPlayer

5KPlayer

Versi:
5.7
Basa:
English, 日本語

Ngundhuh 5KPlayer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: 5KPlayer

Gambaran

5KPlayer – pamuter media karo pesawat saka fitur migunani. Software ndhukung paling codecs audio lan video lan bisa puter maneh video ing dhuwur definisi. 5KPlayer mbisakake kanggo ndeleng setelan saka file video in advance nggunakake link sing kasedhiya lan ngundhuh saka YouTube, lakon, Vimeo lan layanan video liyane. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe dhaptar lagu, ngrungokake radio lan extract trek audio saka file video. 5KPlayer uga wis modul airplay dibangun ing kanggo transfer streaming nirkabel saka data video antarane komputer lan piranti.

Fitur utama:

  • Ndhukung format ing media populer
  • file Downloads saka layanan video
  • Ngrungokake radio ing
  • Ndhukung airplay ing

Komentar ing 5KPlayer

5KPlayer software sing gegandhengan

Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter multifunctional kanggo puter maneh file audio lan video karo support kanggo format modern tanpa perlu kanggo ngundhuh codecs tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter media fungsi karo dhukungan saka kolom kanggo proses file audio lan video. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kualitas puter maneh file media.
Ngundhuh
Nyoba
English
Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.
Ngundhuh
Gratis
English
The media player misuwur karo lanjut saka setelan. Piranti lunak ndhukung macem-macem format subtitle lan ketemu codecs ilang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Browser iki adhedhasar mesin Chromium lan dilengkapi karo ekstensi lan pengaturan kanggo nambah privasi lan keamanan ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak iki ndhukung scan antivirus, teknologi awan lan algoritma comlpex sing efektif saka deteksi ancaman heuristic.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский, 한국어...
Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: