Emacs Emacs

Ngundhuh Ngundhuh Emacs

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Emacs – editor teks karo dhukungan saka fungsi-fungsi dhasar lan mode tambahan. Piranti lunak iku bisa kanggo ngowahi beda jinis file lan bisa karo akeh program basa. Emacs enbales kanggo reassign paling saka tombol keyboard lan kombinasi sing menehi nggunakake trep saka tumindak seneng dileksanakake. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh paramèter saka piranti lunak kanggo kabutuhan pribadi saka panganggo. Uga Emacs bisa nggedhekake kemungkinan dhewe dening sambungan saka macem-macem tambahan.

Fitur utama ing:

  • mode operasi beda
  • Reassignment saka tombol keyboard
  • Konfigurasi setelan sing selaras kabutuhan
  • Sambungan saka ekstensi

Komentar tumrap Emacs:


Emacs Lunak related:


Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks kuat karo pesawat saka fitur kanggo karya liyane produktif karo file teks. Piranti lunak iku bisa kanggo nemen akselerasi karya karo file teks.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Pembangunan  

Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Tèks editors  

A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.

Ngundhuh
Gratis
English

Tèks editors  

piranti lunak kanggo nulis buku, artikel ilmiah lan buku-buku ing èlmu pas isi kang kalebu rumus matematika angel.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Pembangunan  

Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

A alat populer kanggo nuduhake file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan download nggunakake sistem ratings.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Graphics lan desain  

Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Telpon  

Gampang kanggo nggunakake pangatur file piranti Sony. Piranti lunak ndhukung pembaruan aplikasi lan sistem operasi piranti kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: