Outlook Outlook

Ngundhuh Ngundhuh Outlook

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Outlook – a alat trep kanggo Manajemen email. Piranti lunak otomatis limo kothak mlebu, nuduhaké pesen paling penting lan panggolekan gedhe-gedhe kurang penting ing bagean liyane. Outlook mbisakake nggunakake macem-macem akun bebarengan lan masang file email saka OneDrive, Dropbox lan layanan liyane. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo cepet mbusak, arsip, utawa ngirim pesen ing jadwal. Outlook uga nduwe tanggalan dibangun ing ngijini sampeyan kanggo ngatur kabar acara penting.

Fitur utama ing:

  • Email trep
  • Layang otomatis ngurutake
  • Dhukungan saka macem-macem akun
  • Kemampuan kanggo masang file email

Komentar tumrap Outlook:


Outlook Lunak related:


E-mail  

Piranti lunak kanggo ngatur kothak layang saka layanan Yahoo. Aplikasi intuitively distributes pesen mlebu menyang macem-macem kategori kanggo offline luwih trep.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

E-mail  

Aplikasi bisa karo email saka layanan Google. Piranti lunak kontrol mail karo akeh akun konfigurasi pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

E-mail  

Aplikasi dianggo karo kothak mail saka layanan email populer. Piranti lunak kalebu sistem filtrasi trep saka pesen sing mlebu.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Emulators  

Emulator lengkap game console Sony PlayStation saged muter populer game ing piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur jaringan sosial kang oriented karya karo nglumpukke gambar beda lan foto. Piranti lunak ngandhut sawetara setelan kanggo kontrol trep saka profil pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Arcade game karo macem crita lan efek audio lucu. Ing game ana akeh tingkat karo nambah kerumitan lan karakter beda karo kabisan khusus.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Versi entheng saka klien jaringan sosial populer kang nganggo sumber sistem minimal lan stably dianggo ing jaringan karo sambungan banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Nonton E-book  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo maca buku elektronik ing format sing beda. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur lan Ngurutake buku dening kategori ing perpustakaan dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Lunak cathetan gagasan lan plans tumindake saben dina. Aplikasi mbisakake kanggo ngatur tugas beda lan melu ngowahi mau karo peserta project liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

A game strategi karo unsur simulasi urip. Adil utama game iku kanggo pave cara dhewe kanggo goal dikarepake dening kabeh liya kasedhiya.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Русский...

Web browser  

Browser cepet kanggo nyaman Tetep ing internet. Piranti lunak kanthi otomatis nyetel ukuran sing dipengini lan format teks saka kaca web kanggo layar piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter populer kanggo muter akeh format video ing kualitas tinggi. Piranti lunak mbukak kesempatan sudhut kanggo ngatur sak ndeleng file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Testing  

Piranti lunak kuat kanggo nyoba kinerja piranti. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan Kapabilitas piranti lan mbisakake mbandhingake asil pathokan karo piranti liya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: