360 Total Security

360 Total Security

Versi:
10.6.0.1059
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh 360 Total Security

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
360 Total Security
Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: 360 Total Security
Wikipedia: 360 Total Security

Gambaran

360 Total Security – antivirus komprehensif saka perusahaan lunak Qihoo 360 sing berkembang. Perangkat lunak iki dianggo ing sawetara driver lan pemindai antivirus sing bisa ngrusak wilayah sistem kasebut kayata file kritis lan pengaturan sistem, proses pangolahan, autorun lan aplikasi utama. 360 Total Security nyedhiyakake keamanan ing internet kanthi mblokir situs web mbebayani, ngecek file sing wis didownload, lan pangopènan pembelian online. Fitur scan lengkap ngijini sampeyan kanggo ndandani masalah keamanan, ningkatake kinerja komputer, sampah sistem sing resik lan mriksa keamanan Wi-Fi kanthi klik siji. 360 Total Security kasedhiya ndeteksi malware ing wektu nyata lan mbatesi setelan browser sing ora sah, sing bisa nyebabake data pribadi ilang. 360 Total Security uga ndhukung sawetara alat tambahan kayata registry cleaner, sandbox virtual, game accelerator lan alat decryption ransomware.

Fitur utama:

  • Proteksi nggunakake macem-macem mesin
  • Keamanan internet
  • Priksa keamanan Wi-Fi
  • Proteksi browser
  • Luwih resik lan optimizer kinerja

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Antivirus iki ndhukung mesin lokal tambahan kanggo pangayoman komputer dhasar marang ancaman offline lan online.

Komentar ing 360 Total Security

360 Total Security software sing gegandhengan

Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus kasebut kanthi efektif ngilangake malware lan ngalang-alangi infèksi luwih saka komputer sampeyan kanthi penyerang sing padha.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki antivirus lan antispyware solusi sing aman kanggo njaga privasi lan keamanan PC ngarep saka macem-macem serangan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka solusi antivirus sing dipercaya saka perusahaan kanthi reputasi apik ing industri cybersecurity kanggo nglindhungi komputer saka ancaman maju, serangan phishing lan web.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka salah sawijining antivirus paling populer kanthi koleksi fitur keamanan, teknologi pembelajaran mesin, lan database gedhe kanggo ndeteksi ancaman kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka antivirus populer kanggo perlindungan PC dasar marang virus saka macem-macem jinis lan perlindungan aktivitas ing internet marang ancaman paling anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka produk keamanan kanggo nyegah malware, mblokir situs web mbebayani, ngreksa marang ancaman online lan mriksa email.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus iki nduweni level perlindungan dasar, teknologi analisis heuristik lan filter email kanggo nglindhungi komputer saka macem-macem jinis ancaman.
Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский
Iki minangka antivirus kanggo nglindhungi virus saka macem-macem jinis, mblokir ancaman online lan ndeteksi masalah keamanan ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English
Antivirus iki nduweni fitur dasar kanggo nglindhungi PC saka malware lan spyware lan ndhukung teknologi penapisan web kanggo ndeteksi lan mblokir situs web mbebayani.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus kasebut ndhukung modul pangreksan kayata pemindai maya, blocker prilaku, lan sandboxing file sing ora dingerteni.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka salah sawijining panampil PDF paling cilik sing ndhukung fungsi lan piranti standar kanggo navigasi kanthi gampang liwat kaca PDF.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: