WindowsKeamananAntiviruses360 Total Security
Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: 360 Total Security
Wikipedia: 360 Total Security

Gambaran

360 Total Security – antivirus komprehensif saka perusahaan lunak Qihoo 360 sing berkembang. Perangkat lunak iki dianggo ing sawetara driver lan pemindai antivirus sing bisa ngrusak wilayah sistem kasebut kayata file kritis lan pengaturan sistem, proses pangolahan, autorun lan aplikasi utama. 360 Total Security nyedhiyakake keamanan ing internet kanthi mblokir situs web mbebayani, ngecek file sing wis didownload, lan pangopènan pembelian online. Fitur scan lengkap ngijini sampeyan kanggo ndandani masalah keamanan, ningkatake kinerja komputer, sampah sistem sing resik lan mriksa keamanan Wi-Fi kanthi klik siji. 360 Total Security kasedhiya ndeteksi malware ing wektu nyata lan mbatesi setelan browser sing ora sah, sing bisa nyebabake data pribadi ilang. 360 Total Security uga ndhukung sawetara alat tambahan kayata registry cleaner, sandbox virtual, game accelerator lan alat decryption ransomware.

Fitur utama:

  • Proteksi nggunakake macem-macem mesin
  • Keamanan internet
  • Priksa keamanan Wi-Fi
  • Proteksi browser
  • Luwih resik lan optimizer kinerja
360 Total Security

360 Total Security

Versi:
10.6.0.1379
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh 360 Total Security

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing 360 Total Security

360 Total Security software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: