360 Total Security 360 Total Security

Ngundhuh Ngundhuh 360 Total Security

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

360 Total Keamanan – lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang ancaman online lan angkoro lunak. 360 Total Keamanan migunakake mesin antivirus kuat kanggo nyedhiyani pangayoman sistem lengkap ing wektu nyata. Piranti lunak ndhukung mode mindhai beda saka sistem wilayah tartamtu lan wilayah paling ngrugekke saka hard drive. Uga lunak ngandhut bagean tambahan karo pesawat pribadi khusus kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Total Keamanan 360 mbisakake digarap file curiga lan piranti lunak kapisah saka layanan liyane saka sistem nggunakake lingkungan virtual dibangun ing Sandbox. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman nalika akeh nomer minimal sistem sumber.

Fitur utama ing:

  • Tingkat dhuwur saka pangayoman sistem
  • Nggunakake mesin antivirus kuat
  • Mode mindhai beda
  • Reresik lan Optimization saka sistem
  • Ndhukung lingkungan aman Sandbox

Komentar tumrap 360 Total Security:


360 Total Security Lunak related:


Antiviruses  

Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

Paket lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer. Piranti lunak menehi aman Tetep ing jaringan lan alat lalu lintas kanggo bisa ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi komputer marang macem-macem ancaman. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeteksi macem-macem jinis virus lan nemokake file kasebut ing quarantine.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Alat trep kanggo nglindhungi komputer marang virus lan ancaman cyber. Software ndeteksi lan èfèktif pamblokiran beda spyware lan Adware modul.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Русский

Antiviruses  

Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Chat  

Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Chat   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어

Game  

Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: