Rainmeter

Rainmeter

Versi:
4.3
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Rainmeter

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Desktop
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Rainmeter
Wikipedia: Rainmeter

Gambaran

Nengsemaken – lunak kanggo nampilake kinerja sistem lan desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng jumlah digunakake lan bebas memori, jumlah disk lan memori virtual, mbukak grafik saka prosesor tengah, tanggal saiki lan wektu, informasi saka cuaca lan sapiturute nengsemaken mbisakake kanggo ndeleng informasi jaringan, kalebu IP lan alamat DNS, lalu lintas lan kacepetan panggunaan saluran. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo mriksa isi mailboxes, ndeleng kaset saka warta lan ngontrol pamuter media. Nengsemaken ngandhut akèh pribadi kanggo ngatur Kapabilitas saka piranti lunak lan rancangan desktop.

Fitur utama:

  • Tampilan saka sistem kinerja
  • Kemampuan kanggo desain desktop
  • Akeh pribadi kanggo ngatur

Komentar ing Rainmeter

Rainmeter software sing gegandhengan

Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ndandani windows milih ing ndhuwur jendhela liyane. Software ngijini sampeyan kanggo nonton TV, film lan siaran video ing ndhuwur windows dibukak.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka menu Start klasik ing gaya Windows XP, sing bisa dipasang ing taskbar. Piranti lunak mbisakake akses cepet menyang macem-macem elemen sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Piranti lunak kanggo desain klasik saka menu Windows. Uga lunak ndhukung nomer akeh pribadi tambahan kanggo nguatake menu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka menu Mulai portabel banget sing ngamot file, folder, aplikasi lan nggawe hierarki dhewe kanggo gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Alat lengkap kanggo pengembangan game kanggo sistem operasi sing beda. Piranti lunak iki nduweni efek grafis lan swara kanggo entuk desain paling apik saka game.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nindakake tumindak dhasar karo file audio saka format sing beda-beda, sampeyan bisa motong, motong, pamisah, gabung, lan aplikasi efek swara sing beda kanggo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.
Ngundhuh
Nyoba
English
Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak universal kanggo nglindhungi komputer lan nambah kinerja kanthi ngatasi masalah ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: