Foxit Reader

Versi:
9.1.0.5096
Basa:
English, Français, Español (de Argentina), Deutsch...

Ngundhuh Foxit Reader

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Foxit Reader
Sistem operasi: Windows
Babagan: PDF
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Foxit Reader
Wikipedia: Foxit Reader

Gambaran

Foxit Reader – lunak populer lan fungsi digarap file PDF. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi, kalebu convertion file PDF, bisa kanthi milih pamblokiran dokumen, Kajaba saka gambar lan file video, audisi teks saka dokumen etc Foxit Reader mbisakake kedhaftar kanggo ngatur peserta karya ing dokumen liwat Internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel kaca ukuran Unit, tarik grafis lan nambah komentar menyang document. Foxit Reader uga ngijini sampeyan kanggo ngirim file dening e-mail lan sosial jaringan.

Fitur utama:

  • Wide kemungkinan saka karya karo file PDF – peserta karya karo dokumen liwat Internet – Kemampuan kanggo nyambung ekstensi tambahan

Komentar ing Foxit Reader

Foxit Reader software sing gegandhengan

Iki minangka PDF viewer sing misuwur. Aplikasi bisa mbukak dokumen PDF saka macem-macem sumber lan nambah komentar kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe kualitas file PDF dening nggunakake printer virtual sing interaksi karo aplikasi kantor.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nggawe lan proses music ing tingkat profesional. Piranti lunak nggunakake teknologi swara majeng lan pesawat pribadi virtual.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Download manager free jinis beda file saka internet. Piranti lunak nggantosaken modul standar downloads lan nyedhiyakake speed download tambah.
Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский, Беларуская
Utusan iki ndhukung fitur-fitur khusus sing ditindakake kanggo nambah kerjasama bebarengan efektif antarane anggota tim.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat banget dibangun kanggo ngatasi masalah saka wong wuta kanggo ngatur komputer lan tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: