Foxit Reader

Versi:
9.3.0.10826
Basa:
English, Français, Español (de Argentina), Deutsch...

Ngundhuh Foxit Reader

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Foxit Reader
Sistem operasi: Windows
Babagan: PDF
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Foxit Reader
Wikipedia: Foxit Reader

Gambaran

Foxit Reader – lunak populer lan fungsi digarap file PDF. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi, kalebu convertion file PDF, bisa kanthi milih pamblokiran dokumen, Kajaba saka gambar lan file video, audisi teks saka dokumen etc Foxit Reader mbisakake kedhaftar kanggo ngatur peserta karya ing dokumen liwat Internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel kaca ukuran Unit, tarik grafis lan nambah komentar menyang document. Foxit Reader uga ngijini sampeyan kanggo ngirim file dening e-mail lan sosial jaringan.

Fitur utama:

  • Wide kemungkinan saka karya karo file PDF – peserta karya karo dokumen liwat Internet – Kemampuan kanggo nyambung ekstensi tambahan

Komentar ing Foxit Reader

Foxit Reader software sing gegandhengan

Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Iki minangka PDF viewer sing misuwur. Aplikasi bisa mbukak dokumen PDF saka macem-macem sumber lan nambah komentar kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe kualitas file PDF dening nggunakake printer virtual sing interaksi karo aplikasi kantor.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka sarana gampang kanggo nggunakake kanggo komprèsi batch saka file PDF liwat Windows Explorer utawa kanthi nyeret lan nempel file menyang piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka salah sawijining panampil PDF paling cilik sing ndhukung fungsi lan piranti standar kanggo navigasi kanthi gampang liwat kaca PDF.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo mbukak kunci file PDF lan disimpen tanpa watesan asli. Piranti lunak ndhukung proses batch file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Download manager free jinis beda file saka internet. Piranti lunak nggantosaken modul standar downloads lan nyedhiyakake speed download tambah.
Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский, Беларуская
Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka layanan VPN sing ndhukung macem-macem jinis sambungan lan enkripsi, lan nyedhiyakake karya tanpa log aktivitas.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nelusuri lan ngganti teks ing format file Microsoft, Open Document, PDF, file web disimpen file lan format arsip.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: