Advanced System Tweaker Advanced System Tweaker

Ngundhuh Ngundhuh Advanced System Tweaker

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Sistem linuwih Tweaker – lunak kanggo nyepetake karya komputer kanthi nyetel macem-macem unsur saka sistem operasi. Sistem linuwih Tweaker ngandhut akèh kolom kanggo ngatur setelan pendaptaran, baris printah lan file VBScript. Program ngidini kanggo ngatur macem-macem komponen sistem kanggo nyedhiyani linuwih maksimum lan produktivitas saka karya komputer. Sistem linuwih Tweaker mbisakake kanggo nelusuri setelan beda ing dhaftar saya tambah lan milih nomer sing dipengini pribadi dirancang kanggo ngoptimalake sistem.

Fitur utama ing:

  • Setelan kinerja sistem
  • Bisa karo baris printah, file pendaptaran lan VBScript
  • Saya akeh dhaftar panjarwa setelan
  • Serep Registry

Komentar tumrap Advanced System Tweaker:


Advanced System Tweaker Lunak related:


Optimization sistem  

Alat universal kanggo nemokake versi anyar saka piranti lunak diinstal. sarana èfèktif mindai sistem lan nampilake dhaptar lunak dianjurake kanggo nganyari maneh.

Ngundhuh
Tur
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngawula lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak iku bisa kanggo ndandani kasalahan ing sistem lan ngresiki pendaptaran saking uwuh.

Ngundhuh
Tur
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat kanggo nelusuri lan mbusak modul Adware. lunak mindai sistem lan èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan ekspansi rasah.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo waras karya layanan penting lan paramèter sistem. Piranti lunak matrapi kasalahan pendaptaran lan file sistem ala.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop   Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat kanggo ngoptimalake lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak otomatis nggoleki masalah sistem lan ngidini kanggo mbenerake kasalahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Sarana prasaja kanggo ngresiki sistem saka file rasah lan ndandani kasalahan pendaptaran. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh masalah ditemokake ing rinci tampilan jendhela.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

File  

Alat kanggo waras file dibusak utawa ilang. Software dianggo karo sistem file populer lan waras file ing pelaku usaha Alexa beda.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet Ngonversi file audio. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file menyang populer format lan extract trek audio saka video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: