IZArc

IZArc

Versi:
4.4
Basa:
Basa Jawa

Ngundhuh IZArc

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: File kompresi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: IZArc

Gambaran

IZArc – lunak digarap arsip saka populer format. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe lan unpack arsip, nelusuri isi, ngirim komentar, nambah file kanggo arsip, etc. IZArc ngandhut pribadi kanggo ngowahi arsip lan disk saka siji format liyane. Software ndhukung Recovery saka arsip rusak lan nggawe timer menyuling utawa arsip multivolume. Uga IZArc mbisakake kanggo nglindhungi data nggunakake enkripsi algoritma khusus.

Fitur utama:

  • Ndhukung populer format
  • Manajemen isi arsip
  • Konversi arsip menyang macem-macem format
  • Pemulihan arsip rusak

Komentar ing IZArc

IZArc software sing gegandhengan

Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngompres file, sing bisa nambah, mbusak utawa ngganti jeneng file saka dokumen arsip.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.
Ngundhuh
Gratis
English
Software compresses file lan nggunakake cara komprèsi paling produktif kanggo entuk asil sing paling apik.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nransfer musik, file video lan foto saka iPhone menyang komputer, ngatur aplikasi lan data serep.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch, 中文...
Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngundhuh file saka jaringan torrent lan server FTP. Software mbisakake kanggo download sawetara file bebarengan lan pratinjau wong.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Piranti lunak fungsi kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak sing klebu kalkulus khusus sing nyegah impact ing kacepetan aplikasi sak rekaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: