Uninstall Tool

Uninstall Tool

Versi:
3.5.7
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Uninstall Tool

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Uninstall Tool

Gambaran

Uninstall Tool – uninstaller kuat sing dirancang kanggo mbusak kabeh perangkat lunak kanthi data residual. Piranti lunak nganggo luwih cepet tinimbang Windows uninstaller standar lan bisa mbusak aplikasi sing didhelikake lan sistem. Busak instal Alat ndhukung tuntunan pambuka sing bisa nganggo paksa kanthi cepet proses pangolahan sing nyegah piranti lunak sing bener, utawa gawe jadwal ngilangi instal piranti lunak nganti komputer sakdurunge bisa diwiwiti yen file utawa folder aplikasi iki digunakake dening sistem kasebut lan ora bisa dibusak. Alat Busak instal ngidini sampeyan pindhah menyang entri pendaptaran, folder instalasi lan situs web piranti lunak, lan modul panelusuran pinter mbisakake langsung nemokake aplikasi sing dikarepake ing dhaptar. Manager autorun sing dibangun ing layar nampilake informasi rinci babagan piranti lunak sing diluncurake kanthi otomatis nalika Windows wiwit lan ngidini sampeyan mbusak aplikasi sing ora perlu utawa nambah aplikasi anyar kanthi ngesetake tipe peluncuran. Alat Busak instal ndhukung mode kanggo ngrekam kabeh owah-owahan kanggo sistem nalika nginstal perangkat lunak anyar, amarga sampeyan bisa ndeteksi kabeh entri pendaptaran, file sing diinstal lan data liyane sing gegandhengan karo piranti lunak iki.

Fitur utama:

  • Mbusak sistem lan piranti lunak sing didhelikake
  • Dipindhah lan dibusak batch
  • Manager wiwitan
  • Tanggal mati saka proses pangolahan
  • Transisi menyang entri pendaptaran piranti lunak

Komentar ing Uninstall Tool

Uninstall Tool software sing gegandhengan

A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sarana cilik kanggo nguji kinerja RAM, sing njamin RAM saged ngrekam lan maca data.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka uninstaller antivirus Panda lan produk keamanan. Utawa instalasi kasebut mbusak antivirus saka sistem, sanajan ora ana ing daftar program sing diinstal.
Ngundhuh
Gratis
English
Utawa iki dirancang kanggo mbusak kabeh data sing gegandhengan karo program AVG, kalebu entri pendaptaran, pembalap lan file instalasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nganyari pembalap sing ilang utawa sing ora kuwat kanggo instalasi hardware sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: