AdwCleaner AdwCleaner

Ngundhuh Ngundhuh AdwCleaner

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

AdwCleaner – alat kanggo mbusak Adware mbebayani. AdwCleaner èfèktif mbusak tambahan iklan, toolbar browser lan layanan beda utawa piranti lunak, sing diinstal independen. lunak mindai komputer kanggo modul bayangan utawa tambahan lan nampilake asil scan ing tab sing cocog. AdwCleaner mbisakake kanggo milih piranti lunak curiga independen lan sawise proses cleaning kanggo ndeleng laporan rincian ing file teks. Uga lunak iku bisa kanggo ndeteksi lan mbusak dhisik browser sing ngowahi kaca ngarep saiki utawa search engine saka browser tanpa pangguna idin. AdwCleaner wis antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Uninstallation Adware
  • Aman saka malware karo asil saka sawijining karya
  • Reresik saka layanan pendaptaran lan sistem
  • Aman kaca ngarep ing hijacked lan mesin

Komentar tumrap AdwCleaner:


AdwCleaner Lunak related:


Optimization sistem   Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, 中文...

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Alat kanggo nyepetake loading saka sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kinerja lan ndeteksi konflik antarane pangolahan utawa layanan.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan siksa proses digunakake saka malware, sing impedes operasi lengkap antivirus utama.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus dipercaya karo teknologi modern kanggo mesthekake Proteksi lengkap sistem. Uga lunak ndhukung sawetara pribadi tambahan kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa komputer saka malware lan virus saka macem-macem jinis. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem lan nyeleh file kasebut ing quarantine.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

The media player karo pesawat saka fungsi migunani lan pribadi. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語

Kantor  

software dianggo karo file kantor macem-macem format lan fungsi wujud lan ngandhut pesawat saka Cithakan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

The antivirus Komplek karo tingkat cocok saka pangayoman dibangun kanggo nanggepi èfèktif kanggo virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: