AdwCleaner

Versi:
7.2
Basa:
English

Ngundhuh AdwCleaner

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AdwCleaner

Gambaran

AdwCleaner – alat kanggo mbusak Adware mbebayani. AdwCleaner èfèktif mbusak tambahan iklan, toolbar browser lan layanan beda utawa piranti lunak, sing diinstal independen. lunak mindai komputer kanggo modul bayangan utawa tambahan lan nampilake asil scan ing tab sing cocog. AdwCleaner mbisakake kanggo milih piranti lunak curiga independen lan sawise proses cleaning kanggo ndeleng laporan rincian ing file teks. Uga lunak iku bisa kanggo ndeteksi lan mbusak dhisik browser sing ngowahi kaca ngarep saiki utawa search engine saka browser tanpa pangguna idin. AdwCleaner wis antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Uninstallation Adware
  • Aman saka malware karo asil saka sawijining karya
  • Reresik saka layanan pendaptaran lan sistem
  • Aman kaca ngarep ing hijacked lan mesin

Komentar ing AdwCleaner

AdwCleaner software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Alat kanggo menehi hasil karo spyware. Piranti lunak mbisakake kanggo nindakake analisis rinci sistem lan ngontrol cara miwiti boot.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo mbusak virus, Trojan lan spyware. Piranti lunak mindai ancaman sing tak sistem ing asil nggunakake jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat efektif kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro kanthi nggunakake analisis tindak tanduk lan teknologi maya.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo nglindhungi komputer marang macem-macem ancaman. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeteksi macem-macem jinis virus lan nemokake file kasebut ing quarantine.
Ngundhuh
Gratis
English
Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.
Ngundhuh
Gratis
Русский
Gampang kanggo nggunakake rate file media saka macem-macem jinis. Piranti lunak ndhukung konfigurasi saka macem-macem opsi lan nambah efek tartamtu sak konversi.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
browser iki nduwe pesawat pribadi fokus ing safety user privasi sak surfing web.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: