Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AdwCleaner

Gambaran

AdwCleaner – alat kanggo mbusak Adware mbebayani. AdwCleaner èfèktif mbusak tambahan iklan, toolbar browser lan layanan beda utawa piranti lunak, sing diinstal independen. lunak mindai komputer kanggo modul bayangan utawa tambahan lan nampilake asil scan ing tab sing cocog. AdwCleaner mbisakake kanggo milih piranti lunak curiga independen lan sawise proses cleaning kanggo ndeleng laporan rincian ing file teks. Uga lunak iku bisa kanggo ndeteksi lan mbusak dhisik browser sing ngowahi kaca ngarep saiki utawa search engine saka browser tanpa pangguna idin. AdwCleaner wis antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Uninstallation Adware
  • Aman saka malware karo asil saka sawijining karya
  • Reresik saka layanan pendaptaran lan sistem
  • Aman kaca ngarep ing hijacked lan mesin
AdwCleaner

AdwCleaner

Versi:
8.0.2
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh AdwCleaner

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing AdwCleaner

AdwCleaner software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: