TrueCrypt

Versi:
7.2
Basa:
English

Ngundhuh TrueCrypt

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Kategori: EnkripsiCakram
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

TrueCrypt – lunak fungsi kanggo enkripsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nggawe disk ndhelik virtual, kang bisa digunakake drive minangka logis ing sistem. TrueCrypt mbisakake kanggo nggawe pemisahan aman, akses kanggo kang diwenehake nalika ngetik sandhi utawa tombol enkripsi liyane. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt informasi ing hard drive, flash drive, kertu memori lan pelaku usaha data liyane. TrueCrypt ngijini sampeyan kanggo encrypt isi saben file lan bebas nggunakake enkripsi kalkulus beda.

Fitur utama:

  • Nggawe saka enkripsi disk virtual
  • Setelan sandhi utawa tombol enkripsi liyane
  • enkripsi kalkulus kuat
  • Enkripsi saka pelaku usaha data beda

Komentar ing TrueCrypt

TrueCrypt software sing gegandhengan

Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.
Ngundhuh
Adware, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo nglindhungi informasi marang njaba. Software njamin pangayoman data dipercaya dening nggunakake enkripsi kalkulus kuat.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka pangatur sandhi kanggo nyimpen informasi rahasia pangguna lan kanthi otomatis isi formulir web kanthi profil pribadhi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak wis dirancang kanggo masang sistem gambar karo kabeh komponen diinstal ing macem-macem komputer ing jaringan lokal umum.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngowahi DVD menyang video digital ing kualitas dhuwur. Piranti lunak iku bisa kanggo ngganti setelan audio lan video kanggo file output.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka editor teks kanthi wektu nanggepi sing apik sing ndhukung akeh basa pamrograman lan alat kanggo karya sing produktif karo kode.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: