AIDA64 Extreme AIDA64 Extreme

Ngundhuh Ngundhuh AIDA64 Extreme

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

AIDA64 Extreme – lunak kanggo diagnosa lan nyoba kinerja sistem. AIDA64 Extreme kalebu akeh modul dibangun ing kanggo njelasno kasalahan hardware, ngontrol sensor suhu, nemtokake kacepetan penggemar lan verifikasi komponen komputer. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak testing saka hard drive, prosesor lan memori operasional. AIDA64 Extreme mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci sawise analisis komponen komputer, software lan macem-macem komponen sistem operasi. AIDA64 Extreme uga ndhukung panyimpenan data karo asil mrekso sistem ing file format sing beda.

Fitur utama ing:

  • Pengamatan lan tes saka komponèn hardware komputer
  • Analisis sistem operasi lan piranti lunak
  • Views informasi rinci sawise uji
  • Nyimpen asil testing

Komentar tumrap AIDA64 Extreme:


AIDA64 Extreme Lunak related:


Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Testing  

Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembangunan   Testing  

Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.

Ngundhuh
Tur
English

Testing  

Alat Handy kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis saka macem-macem gawe. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel sawetara setelan lan nggawe nyepetake grafis komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Testing  

Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Testing  

Piranti lunak kanggo ngumpulake informasi rinci babagan kertu video, prosesor, kertu grafis lan komponen. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nyoba mbukak ing prosesor grafis.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing   Optimization sistem  

Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Testing  

Alat kanggo ngawasi kahanan saka macem-macem komponen komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nampilake saiki, maksimal lan tithik Nilai voltase komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Alat kanggo njupuk informasi rinci babagan sistem operasi. Piranti lunak nampilake karakteristik hardware diinstal.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Web browser  

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Enkripsi   Cd  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Telpon  

Piranti lunak dirancang kanggo gawe serep, mulihake data, entuk hak root, mbusak kabeh data lan ngeculake kunci layar piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: