Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AIDA64 Extreme
Wikipedia: AIDA64 Extreme

Gambaran

AIDA64 Extreme – lunak kanggo diagnosa lan nyoba kinerja sistem. AIDA64 Extreme kalebu akeh modul dibangun ing kanggo njelasno kasalahan hardware, ngontrol sensor suhu, nemtokake kacepetan penggemar lan verifikasi komponen komputer. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak testing saka hard drive, prosesor lan memori operasional. AIDA64 Extreme mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci sawise analisis komponen komputer, software lan macem-macem komponen sistem operasi. AIDA64 Extreme uga ndhukung panyimpenan data karo asil mrekso sistem ing file format sing beda.

Fitur utama:

  • Pengamatan lan tes saka komponèn hardware komputer
  • Analisis sistem operasi lan piranti lunak
  • Views informasi rinci sawise uji
  • Nyimpen asil testing
AIDA64 Extreme

AIDA64 Extreme

Produk:
Versi:
6.25.5400
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh AIDA64 Extreme

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing AIDA64 Extreme

AIDA64 Extreme software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: