TightVNC

Versi:
2.8.11
Arsitektur:
Basa:
English

Ngundhuh TightVNC

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Akses remot
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: TightVNC
Wikipedia: TightVNC

Gambaran

TightVNC – lunak kanggo ngontrol komputer remot liwat jaringan. Piranti lunak ngandhut ekstensi khusus sing ngoptimalake bandwidth klien ing kondisi saluran alon. TightVNC ngijini sampeyan kanggo ngontrol komputer remot karo mouse lan keyboard. Software mbisakake kanggo nyetel sandhi lan protèktif ngatur setelan akses dening IP-alamat. Uga TightVNC kompatibel karo piranti lunak dhasar kang nggunakake protokol VNC.

Fitur utama:

  • administrasi trep
  • Optimization saka bandwidth klien
  • Kompatibel karo VNC-klien dhasar

Komentar ing TightVNC

TightVNC software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo remot kontrol komputer kang disambungake menyang internet. Ana uga kamungkinan saka telpon video lan ijol-ijolan file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak akses jarak paling cedhak kanggo nggunakake sambungan komputer lan remot tanpa perlu telat.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
editor ing teks kang digunakake digunakake ing antarane programer. lunak fokus ing editing lan format teks sing ditulis ing C ++ program basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
The multifungsi lunak karo dhukungan saka teknologi modern, kang dirancang kanggo ndjogo video liwat barang tartamtu utawa wilayah.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.
Ngundhuh
Nyoba
English, 中文, 日本語...
Pamuter fungsi kanggo muter video kualitas dhuwur. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng saluran TV ing internet lan download isi saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Utusan sing nyaman kanggo komunikasi karo kanca sak planet iki. Uga ndhukung pertukaran file, panggilan video lan chatting karo kanca saka Facebook.
Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: