Balabolka

Versi:
2.12.0.663
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Balabolka

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Balabolka

Gambaran

Balabolka – lunak kanggo maca teks file banter. Piranti lunak mbisakake kanggo nggunakake Synthesizer wicara sistem kanggo puter maneh teks sing ditik lan nyimpen asil ing berkas audio. Balabolka ndhukung vocalization teks sak suwene proses typing, Nulis mriksa, tampilan teks saka clipboard lan HTML kaca, ngowahi font sapiturute Software ngijini sampeyan kanggo milih timbre utawa volume saka profil voice lan ngatur kacepetan maca. Uga Balabolka mbisakake kanggo mbusak hyphen saka teks ing mburi garis sing nyedhiyani puter maneh kualitas tanpa hitches sak maca teks.

Fitur utama:

  • Maca teks banter
  • Pilihan swara
  • Setelan kacepetan maca
  • Nulis mriksa
  • Nyimpen saka vocalization teks ing file audio

Komentar ing Balabolka

Balabolka software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak wis sawetara pribadi kanggo kontrol majeng koleksi buku dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Piranti lunak wis dirancang kanggo maca buku Sedulur ing komputer. Piranti lunak wis fungsi perlu kanggo ngatur perpustakaan elektronik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nelusuri lan nganyari versi stale pembalap. Uga lunak ndhukung nganyari driver piranti external.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi DVDs menyang populer format video, DVDs serep ing cara lan lulus pangayoman njaba marang Nyalin.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nggawe gambar, dilengkapi karo alat sing gampang digunakake kanggo nambah cathetan menyang gambar utawa gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus modern iki digunakake kanggo nglindhungi komputer marang piranti lunak angkoro, ndeteksi situs web sing mbebayani, mblokir virus lan nyegah nyolong data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka video converter sing ndhukung akeh format lan setelan lanjut kanggo ngonversi DVD.
Ngundhuh
Nyoba
English
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: