Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AIMP
Wikipedia: AIMP

Gambaran

AIMP – lan audio pamuter sing ndhukung paling saka format audio. lunak nyedhiyakake puter maneh kualitas saka file audio kanthi Processing swara saka tingkat cocok. AIMP ngidini sampeyan bisa karo macem-macem dhaptar lagu, ngatur file musik lan tumindak statistik puter maneh. Piranti lunak ngandhut ekualiser dibangun ing pesawat saka efek swara. AIMP bisa ngowahi format audio lan ngowahi format dhasar saka tags. Uga AIMP wis modul khusus kanggo nyambung pribadi tambahan lan ngluwihi fungsi pamuter.

Fitur utama:

  • Ndhukung paling saka format audio
  • A pesawat saka efek audio
  • Work karo macem-macem dhaptar lagu
  • radio Internet
  • Konversi format audio
  • tags editing
AIMP

AIMP

Versi:
4.60.2180
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh AIMP

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing AIMP

AIMP software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: