WebcamMax

WebcamMax

Versi:
8.0.7.8
Basa:
English, Français, Deutsch, 中文...

Ngundhuh WebcamMax

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Webcam
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WebcamMax

Gambaran

WebcamMax – lunak kanggo imsope efek visual sing beda kanggo gambar dijupuk saka webcam. Software mbisakake kanggo nambah macem-macem efek lan animasi, kalebu imposition saka topi lan tutup, distorsi saka pasuryan dhewe, owah-owahan saka latar mburi, etc. WebcamMax ngijini sampeyan kanggo nggawe dhewe utawa download efek khusus siap. Software mbisakake kanggo ngrekam video saka webcam lan enggo bareng file karo kanca-kanca ing jaringan. Uga WebcamMax interaksi karo utusan sing paling populer.

Fitur utama:

  • A nomer akeh efek
  • Nggawe efek dhewe
  • video unggahan ing jaringan
  • Interaksi webcam karo sawetara aplikasi bebarengan

Komentar ing WebcamMax

WebcamMax software sing gegandhengan

Alat kanggo nggedhekake kesempatan sak karya karo webcam. Program kalebu pesawat saka efek beda lan ngijini sampeyan kanggo nambah menyang chats video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
lunak serves kanggo aplikasi efek video, grafis 3D Gêsang lan obyek animasi liwat gambar saka webcam.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka piranti lunak tambahan kanggo ngatur pitunjuk mouse liwat webcam sing nlacak gerakan kepala sing ngijini sampeyan kanggo mindhah kursor menyang area sing dikarepake ing layar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Gampang nggunakake piranti lunak mundhak kesempatan saka webcam sak komunikasi ing chats video beda utawa utusan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
piranti lunak kanggo nemtokke efek visual beda kanggo Broadcast video. piranti bisa nganggo webcam kanggo siaran ing macem-macem aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka alat kanggo nemokake foto, kontak, musik, log telpon utawa data liyane saka macem-macem jinis sing ilang saka piranti Android.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ngirim data lan ngatur file saka macem-macem format saka piranti remot kanthi nggunakake nirkabel lan maya teknologi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
piranti lunak kanggo compress lan decompress arsip saka macem-macem jinis. Software ndhukung konversi antarane format arsip lan mbisakake waras arsip rusak.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
Antivirus iki ndhukung mesin lokal tambahan kanggo pangayoman komputer dhasar marang ancaman offline lan online.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat gedhe kanggo pertempuran nglawan virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake macem-macem teknologi kanggo ndeteksi ancaman lan mbisakake kanggo mbusak mau gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: