Google Chrome

Versi:
Basa:

Ngundhuh Google Chrome

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Google Chrome
Wikipedia: Google Chrome

Gambaran

Google Chrome – wèb populer, cepet lan aman karo dhukungan saka teknologi modern. Kaluwihan utama Google Chrome sing: akses cepet menyang macem-macem situs, konsumsi kurang sumber, ndeleng file PDF, support mesin populer lan akeh liyane fitur saka Google. Karo dibangun ing Flash Player, piranti bisa puter maneh ing video, game lan animasi. Google Chrome wis nomer akeh tambahan sing akeh ngluwihi kemungkinan browser.

Fitur utama:

  • loading Fast kaca web
  • Data sinkronisasi karo akun Google
  • Dibangun ing Adobe Flash Player
  • Ndhukung layanan populer saka Google
  • Anonymous internet surfing

Komentar ing Google Chrome

Google Chrome software sing gegandhengan

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka browser sing diowahi kanthi fungsi non-standar lan didhasari mesin Chromium. Browser nduweni proteksi privasi lan pangaturan tab fleksibel.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English
browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
browser ngarahke ing Tambah kacepetan lan operasi stabil ing internet. Piranti lunak kompatibel karo paling setelan lan ekstensi saka Firefox.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang kanggo nggunakake browser sing ndhukung nomer akeh pribadi kanggo nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Iki manajer file multifungsi gumantung antarmuka dual-panel kanggo nambah kinerja tugas karo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo emulate karya mouse lan keyboard nggunakake joysticks game. Piranti lunak ndhukung konfigurasi kombinasi tombol ing keyboard utawa mouse lan nyedhiyakake Emulation cepet ing joystick ing.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: