Google Chrome

Versi:
Basa:

Ngundhuh Google Chrome

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Google Chrome
Wikipedia: Google Chrome

Gambaran

Google Chrome – wèb populer, cepet lan aman karo dhukungan saka teknologi modern. Kaluwihan utama Google Chrome sing: akses cepet menyang macem-macem situs, konsumsi kurang sumber, ndeleng file PDF, support mesin populer lan akeh liyane fitur saka Google. Karo dibangun ing Flash Player, piranti bisa puter maneh ing video, game lan animasi. Google Chrome wis nomer akeh tambahan sing akeh ngluwihi kemungkinan browser.

Fitur utama:

  • loading Fast kaca web
  • Data sinkronisasi karo akun Google
  • Dibangun ing Adobe Flash Player
  • Ndhukung layanan populer saka Google
  • Anonymous internet surfing

Komentar ing Google Chrome

Google Chrome software sing gegandhengan

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Browser web saka pangembang Cina terkenal Baidu. Piranti lunak nduwe fitur sing migunani kanggo tetep nyaman ing jaringan global.
Ngundhuh
Gratis
English, Português, ไทย
The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Browser fungsi karo pesawat saka modul beda kanggo trep Tetep ing internet. Lunak nyedhiyakake Blok jendhela pop lan disables downloads gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake browser sing ndhukung nomer akeh pribadi kanggo nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngoptimalake gambar digital kanggo tujuan nggoleki ing internet lan ndhukung modul kanggo perbandingan instan asli karo gambar sing diowahi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: