Google Chrome Google Chrome

Ngundhuh Ngundhuh Google Chrome

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Google Chrome – wèb populer, cepet lan aman karo dhukungan saka teknologi modern. Kaluwihan utama Google Chrome sing: akses cepet menyang macem-macem situs, konsumsi kurang sumber, ndeleng file PDF, support mesin populer lan akeh liyane fitur saka Google. Karo dibangun ing Flash Player, piranti bisa puter maneh ing video, game lan animasi. Google Chrome wis nomer akeh tambahan sing akeh ngluwihi kemungkinan browser.

Fitur utama ing:

  • loading Fast kaca web
  • Data sinkronisasi karo akun Google
  • Dibangun ing Adobe Flash Player
  • Ndhukung layanan populer saka Google
  • Anonymous internet surfing

Komentar tumrap Google Chrome:


Google Chrome Lunak related:


Web browser  

The browser karo pesawat saka fitur migunani dibangun kanggo chatting nyaman karo kanca-kanca saka jaringan sosial VKontakte, Facebook lan Odnoklassniki.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Web browser  

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Browser fungsi karo pesawat saka modul beda kanggo trep Tetep ing internet. Lunak nyedhiyakake Blok jendhela pop lan disables downloads gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

The browser sing wis klien torrent dibangun ing, layanan Torch khusus lan pesawat fitur kanggo gampang enggo bareng file, download isi media.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

Gampang kanggo nggunakake browser sing ndhukung nomer akeh pribadi kanggo nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ekstensi  

A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

Lunak kuat kanggo ngundhuh file kanthi cepet. Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri ing direktori gedhe file media lan ndeleng informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: