Android Studio

Android Studio

Versi:
3.4
Arsitektur:
Basa:
English

Ngundhuh Android Studio

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Programming
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Android Studio
Wikipedia: Android Studio

Gambaran

Android Studio – lingkungan pembangunan terpadu karo kabeh fitur perlu kanggo berkembang aplikasi Android. lunak migunakake emulator karo support kanggo macem-macem konfigurasi saka piranti Android kanggo miwiti lan nguji aplikasi. Android Studio bisa ngawasi kinerja aplikasi digawe, ndeleng antarmuka tanpa ngetokake emulator utawa piranti fisik, automate proses construction, nggawe versi beda kanggo aplikasi siji, etc. Android Studio ngandhut editor cerdas kang kanthi otomatis ditrapake ing format perlu lan gaya kode gumantung ing basa program lan nduweni analyzer statis kanggo ndeteksi kasalahan potensial ing kode sumber. Uga Android Studio ndhukung nomer Cithakan karo setelan mantep kanggo nggawe aplikasi dhasar.

Fitur utama:

  • Modeling saka macem-macem konfigurasi saka piranti Android
  • emulator multifunctional
  • editor kode Intelligent
  • pesawat majeng pribadi construction adhedhasar Gradle
  • Dibangun ing kode analyzer
  • Range Cithakan lan integrasi karo GitHub

Komentar ing Android Studio

Android Studio software sing gegandhengan

Iki minangka basa pamrograman multilevel kanthi dhukungan kanggo perpustakaan standar gedhe lan modularitas lengkap kanggo ngembangake piranti lunak kanggo macem-macem tujuan.
Ngundhuh
Gratis
English
Lingkungan kanggo pangembangan lunak karo support kanggo program basa populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani kanggo nggawe aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.
Ngundhuh
Nyoba, gratis
English
Iki minangka pandhuan kode sumber karo piranti sing ngatur macem-macem kode lan nambah kemampuan kanggo nulis tanpa kesalahan.
Ngundhuh
Gratis
English
Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing emulator gratis sistem operasi Android. Lunak njamin puter maneh kualitas aplikasi Android lan piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
A pesawat saka piranti lunak kanggo nindakake tugas saben dinten ing internet. Antarane software ana browser, klien email, media player, transfer data klien etc.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español
Iki minangka piranti lunak kanggo nonton konten video saka produser film favorit, seri TV lan acara TV minangka Netflix, Hulu, HBO lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Instrument manajemen isi saka piranti saka LG Electronics. Nanging ndhukung serep lan nganyari saka pembalap piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Browser kasebut adhedhasar mesin Chromium lan fokus kanggo ngapikake privasi lan ndhelikake kegiatan pengguna ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat profesional kanggo nggawe lan nyampur file audio. lunak tabet kesempatan sudhut kanggo DJs experienced lan musisi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo mateni utawa nguripake tombol tartamtu utawa trabasan keyboard. Piranti lunak bisa mateni "Ctrl", "Alt", "Shift", "Windows" lan tombol liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka solusi antivirus sing dipercaya saka perusahaan kanthi reputasi apik ing industri cybersecurity kanggo nglindhungi komputer saka ancaman maju, serangan phishing lan web.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo bisa karo disk images. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar utawa diobong kanggo disk.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: