Sistem operasi: Windows
Babagan: Editors teks
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: RJ TextEd
Wikipedia: RJ TextEd

Gambaran

RJ TextEd – panyunting teks multifungsi sing kerep digunakake karo kode sumber lan didhukung karo dukungan Unicode. Fungsi utama software kalebu editing CSS lan HTML kanthi kemampuan pratinjau, pemeriksa ejaan, pemrosesan ASCII lan data biner, manajer FPT sing dibangun kanggo ngunggah file, dll. RJ TextEd ngemot editor sintaks lan ndhukung sebagian besar basa pamrograman modern lan markup. Piranti lunak nduweni fungsi saka sawijining autocomplete tembung, ing ngendi proses panyuntingan kode soko pop-up muncul. RJ TextEd ngidini sampeyan ngèkspor kode sumber lan ndeleng asil saka browser ing jendhela program. RJ TextEd minangka solusi sing paling apik kanggo perancang web lan programmer thanks kanggo piranti sing migunani gedhe lan fungsi gedhe.

Fitur utama:

  • Autocomplete
  • Ndhukung macem-macem mode editing teks
  • Pangolahan ASCII lan data biner
  • Pratinjau CSS lan HTML
  • Ndhukung akeh basa diprogram modern
RJ TextEd

RJ TextEd

Versi:
14.30
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh RJ TextEd

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing RJ TextEd

RJ TextEd software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: