Python

Python

Versi:
3.7.3
Basa:
English

Ngundhuh Python

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Programming
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Python
Wikipedia: Python

Gambaran

Python – alat kuat kanthi dhukungan kanggo gaya pemrograman berorientasi obyek, fungsional lan penting kanggo ngembangake piranti lunak kanggo macem-macem tujuan. Basa pamrograman ing ngendi alat iki bisa dianggo, ngidini sampeyan ngembangake program kanthi antarmuka grafis, sistem lan aplikasi ilmiah, utilitas baris perintah, game, lan liya-liyane. Python ngemot perpustakaan standar sing gedhé lan fungsi basa majeng sing nyediakake solusi kanggo masalah saka macem-macem kerumitan. Integrasi integratif karo basa lan piranti liyane diterapake lan pangguna bisa nulis ekstensi modul ing C lan C ++. Python ndhukung fungsi sintaksis lan fungsi sistem sing bisa dibaca sing nggawe gampang kanggo pangguna sing beda kanggo nggoleki kode sing ditulis dening wong liya.

Fitur utama:

  • Sintaks intuisi lan bisa dibaca
  • Perpustakaan standar sing gedhe
  • Dhukungan banget modularitas
  • Koleksi sampah otomatis
  • Integrasi karo C lan C ++

Komentar ing Python

Python software sing gegandhengan

Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.
Ngundhuh
Nyoba, gratis
English
Iki minangka pandhuan kode sumber karo piranti sing ngatur macem-macem kode lan nambah kemampuan kanggo nulis tanpa kesalahan.
Ngundhuh
Gratis
English
Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.
Ngundhuh
Gratis
English
Lingkungan kanggo pangembangan lunak karo support kanggo program basa populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani kanggo nggawe aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
lingkungan pembangunan Integrasi karo pesawat saka kabeh fitur perlu sing develops lan debugs aplikasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pangurus sandhi kanggo ngontrol data pribadhi lan tembung sandhi pengguna. Piranti lunak bisa ngasilake sandhi sing kuwat lan isi formulir web.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Gampang nggunakake piranti lunak mundhak kesempatan saka webcam sak komunikasi ing chats video beda utawa utusan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Iki minangka antivirus kanthi proteksi multi tingkat marang ransomware, algoritma modern saka pangayoman marang ancaman maya lan firewall kanggo ngontrol sambungan jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka sapérangan saka keperluan saka pangembang resmi prodhuk keamanan kanggo mbusak instal antivirus lan antispyware aplikasi saka sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak kanggo waras karya layanan penting lan paramèter sistem. Piranti lunak matrapi kasalahan pendaptaran lan file sistem ala.
Ngundhuh
Gratis
English
Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nyelarasake data antarane piranti HTC lan komputer. Nanging ndhukung nganyari otomatis saka pembalap piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: