Sistem operasi: Windows
Babagan: Programming
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: NetBeans IDE
Wikipedia: NetBeans IDE

Gambaran

NetBeans – lingkungan kanggo pangembangan lunak karo mbukak sumber. Piranti lunak ndhukung program basa ing ngisor iki: Jawa, C, C + +, PHP, Python, JavaScript, etc. NetBeans ngandhut fungsi refactoring, penggambaran riwayat, otomatis completion, colored sintaksis murup lan ditetepake kode cithakan. Uga NetBeans menehi pangembang karo pribadi sing perlu kanggo nggawe aplikasi profesional, perusahaan lan seluler.

Fitur utama:

  • Ndhukung macem-macem basa program
  • pilihan akeh Cithakan
  • Processing otomatis interval lan indentation ing Tulisan
  • Execution kode ing langkah dening mode langkah
NetBeans IDE

NetBeans IDE

Versi:
12
Basa:
English

Ngundhuh NetBeans IDE

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki mbutuhake Java kanggo mlaku kanthi bener

Komentar ing NetBeans IDE

NetBeans IDE software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: