Advanced SystemCare

Produk:
Versi:
11.5.0.239
11.1.0.76
Lisensi:
Gratis
Nyoba
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Advanced SystemCare

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Advanced SystemCare

Gambaran

SystemCare Advanced – lunak kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem operasi. Piranti lunak analisis sistem lan ngresiki komputer saka spyware lan Adware, ndandani kasalahan ing sistem registry, mbusak file sak wentoro lan rasah, mbusak riwayat browser, etc. Advanced SystemCare bisa kanggo ngoptimalake setelan sambungan internet, ngatur startups aplikasi lan nindakake defragmention saka sistem file. Uga SystemCare Advanced ngandhut modul scan jero, kang ngaktifake kanggo golek lan ngilangke paling saka masalah sing digandhengake karo kinerja komputer.

Fitur utama:

  • Analysis lan Optimization saka sistem
  • Pangreksan komputer marang spyware lan malware
  • Reresik lan optimalisasi ing sistem registry
  • Mbenakake saka kasalahan sistem

Komentar ing Advanced SystemCare

Advanced SystemCare software sing gegandhengan

A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo waras karya layanan penting lan paramèter sistem. Piranti lunak matrapi kasalahan pendaptaran lan file sistem ala.
Ngundhuh
Gratis
English
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak universal kanggo nglindhungi komputer lan nambah kinerja kanthi ngatasi masalah ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nyepetake loading saka sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kinerja lan ndeteksi konflik antarane pangolahan utawa layanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo dicithak lan digambar lan nduweni fitur intuisi lan akeh alat seni.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: