Advanced SystemCare Advanced SystemCare

Ngundhuh Ngundhuh Advanced SystemCare

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Review rating:

Gambaran:

SystemCare Advanced – lunak kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem operasi. Piranti lunak analisis sistem lan ngresiki komputer saka spyware lan Adware, ndandani kasalahan ing sistem registry, mbusak file sak wentoro lan rasah, mbusak riwayat browser, etc. Advanced SystemCare bisa kanggo ngoptimalake setelan sambungan internet, ngatur startups aplikasi lan nindakake defragmention saka sistem file. Uga SystemCare Advanced ngandhut modul scan jero, kang ngaktifake kanggo golek lan ngilangke paling saka masalah sing digandhengake karo kinerja komputer.

Fitur utama ing:

  • Analysis lan Optimization saka sistem
  • Pangreksan komputer marang spyware lan malware
  • Reresik lan optimalisasi ing sistem registry
  • Mbenakake saka kasalahan sistem

Komentar tumrap Advanced SystemCare:


Advanced SystemCare Lunak related:


Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem   Game  

Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake optimasi ing mode otomatis utawa manual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngawasi pangolahan sing dibukak, ngontrol prilaku lan ndeleng informasi babagan sistem kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem   Game  

Alat kanggo nambah kacepetan transmisi data ing antarane komputer lan server game. Program ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan sambungan ing macem-macem game populer.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem   Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, 中文...

Optimization sistem  

Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Iki minangka piranti lunak universal kanggo nglindhungi komputer lan nambah kinerja kanthi ngatasi masalah ing sistem.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

File  

Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Editor music sakabehane nilai musik karo fungsi sudhut. Piranti lunak menehi daya utawa download saka macem-macem gaya saka unsur musik karo sistem tlusur linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: