Sistem operasi: Windows
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Advanced SystemCare

Gambaran

SystemCare Advanced – lunak kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem operasi. Piranti lunak analisis sistem lan ngresiki komputer saka spyware lan Adware, ndandani kasalahan ing sistem registry, mbusak file sak wentoro lan rasah, mbusak riwayat browser, etc. Advanced SystemCare bisa kanggo ngoptimalake setelan sambungan internet, ngatur startups aplikasi lan nindakake defragmention saka sistem file. Uga SystemCare Advanced ngandhut modul scan jero, kang ngaktifake kanggo golek lan ngilangke paling saka masalah sing digandhengake karo kinerja komputer.

Fitur utama:

  • Analysis lan Optimization saka sistem
  • Pangreksan komputer marang spyware lan malware
  • Reresik lan optimalisasi ing sistem registry
  • Mbenakake saka kasalahan sistem
Advanced SystemCare

Advanced SystemCare

Produk:
Versi:
13.6.0.291
13.3.0.148
Lisensi:
Gratis
Nyoba
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Advanced SystemCare

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Advanced SystemCare

Advanced SystemCare software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: