Smart Defrag

Smart Defrag

Versi:
6.2.0.138
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Smart Defrag

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Smart Defrag
Sistem operasi: Windows
Babagan: Hard disk
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Smart Defrag

Gambaran

Smart Defrag – lunak defragments ing njaba lan menehi kemungkinan tithik saka sistem rem, macet lan tubrukan. Software defragments file lan irit distributes menyang disk karo wawasan kanggo frekuensi panggunaan, sing nyuda wektu akses lan mundhak kinerja sistem sakabèhé. Smart Defrag bisa independen tumindak analisis sawise kang negara file sapiturutipun ing disk ditampilake. Smart Defrag ndhukung karya ing mode defragmentation biasanipun utawa jero ngrancang ing wektu tartamtu.

Fitur utama:

  • defragmentation kwalitase
  • Streamlining saka data
  • Macem-macem mode defragmentation
  • Defragmentation ing jadwal

Komentar ing Smart Defrag

Smart Defrag software sing gegandhengan

Piranti lunak iki dirancang kanggo nguji kacepetan rekaman lan maca data saka hard disk ing mode lan kondisi sing beda-beda sing disetel dening pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Ngundhuh
Gratis, demo
English, Français, Español...
Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka sistem sing komprehensif kanggo ngawasi status hard disk, sing ndeteksi kegagalan operasi utawa kasalahan disk sing beda lan nawakake macem-macem opsi kanggo ngatasi masalah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka alat kanggo ndandani cacat fisik saka hard utawa floppy drive. Piranti lunak nawakake macem-macem mode operasi lan nyedhiyakake asil pindai sing rinci.
Ngundhuh
Demo
English
Piranti lunak kanggo ndeleng informasi lengkap babagan struktur file saka hard disk lan ngoptimalake disk papan. Piranti lunak menehi sawetara Varian kanggo nampilake struktur isi ing disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
software saged sekat disk hard, divisi utawa gabung sing, obah, mriksa, konversi lan pemugaran.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak dirancang kanggo nguji kinerja hard disk. Piranti lunak ngukur kecepatan maca data lan rekaman saka blok acak ukuran tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Instrument kanggo defragment hard drive lan file kapisah. Mindai lunak lan nampilake informasi rinci babagan disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Antivirus iki ndhukung analisis perilaku, firewall, scanner maya, HIPS, kothak wedhi lan teknologi pangayoman modern liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo Nyalin aman saka file antarane komputer lan server. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file teks lokal lan remot.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: