Amazon Kindle Amazon Kindle

Ngundhuh Ngundhuh Amazon Kindle

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Amazon Kindle – lunak kanggo maca buku Sedulur tanpa gadhah kanggo nyambung piranti Sedulur kanggo komputer. Software disinkronake buku kasedhiya lan tetenger disimpen ing wong, annotations lan kaca maca pungkasan antarane piranti lan komputer kanthi nggunakake akun panganggo. Amazon Kindle wis gampang kanggo nggunakake fungsi kanggo ngatur perpustakaan elektronik dhewe. Software mbisakake kanggo maca buku elektronik ing layar wutuh, njupuk cathetan, pilih ukuran utawa jinis font, ngatur padhange layar, ngganti nomer tembung per baris, lan sapiturute Uga Amazon Kindle ngandhut kamus trep yen bisa nampilake makna saka milih tembung utawa golek ing internet tanpa ninggalake software.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung macem-macem format saka dokumen elektronik
  • Sinkronisasi buku lan setelan antarane piranti
  • Organisasi perpustakaan elektronik
  • Nyetel pilihan saka buku kanggo pilihan
  • Njelajah meaning of words ing kamus

Komentar tumrap Amazon Kindle:


Amazon Kindle Lunak related:


Nonton E-book  

Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Nonton E-book  

piranti lunak kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak wis sawetara pribadi kanggo kontrol majeng koleksi buku dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Nonton E-book  

Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo maca eBooks ing format sing beda. Bayangan langit tabel, gambar, gambar lan cathetan wis didhukung ing teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Downloaders  

Lunak kuat kanggo ngundhuh file kanthi cepet. Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri ing direktori gedhe file media lan ndeleng informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

piranti lunak kanggo waras data ilang saka macem-macem format saka komputer lan disambungake menyang pelaku usaha external.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Pendidikan  

A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Web browser  

Gampang kanggo nggunakake browser sing ndhukung nomer akeh pribadi kanggo nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Web browser  

Browser Fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Graphics lan desain  

Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem   Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, Português...

Pembalap  

Alat kanggo bisa karo pembalap piranti internal lan eksternal ing komputer. Piranti lunak otomatis nganalisa sistem kanggo driver kasedhiya kanggo nganyarke.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: