WindowsMultimediaMedia editorsCyberLink PowerDirector
Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

CyberLink PowerDirector – piranti lunak kanggo pangolahan kualitas tinggi file video. Piranti lunak ngidini sampeyan ngowahi bahan video amatir dadi video kelas dhuwur. CyberLink PowerDirector ngemot akeh fitur dhasar editor, efek sing dibangun, judhul animasi lan alat liya kanggo pangolahan video. Piranti lunak kasebut bisa njupuk video saka layar komputer lan sumber eksternal, kayata kamera video, DVD utawa webcam. CyberLink PowerDirector mbisakake file media dadi macem-macem format kanggo muter maneh ing macem-macem piranti eksternal.

Fitur utama:

  • A pesawat dhasar lan profesional alat
  • Bisa nganggo subtitle
  • Stabilitas video lan ngresiki swara
  • Konversi materi dadi format piranti eksternal
  • Ngundhuh konten tambahan
CyberLink PowerDirector

CyberLink PowerDirector

Versi:
18.0.2402
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh CyberLink PowerDirector

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing CyberLink PowerDirector

CyberLink PowerDirector software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: