CyberLink PowerDirector

Versi:
16
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh CyberLink PowerDirector

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
CyberLink PowerDirector
Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

CyberLink PowerDirector – lunak kanggo Processing kualitas saka file video. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi bahan video amatir menyang video kelas dhuwur. CyberLink PowerDirecto ngandhut pesawat gedhe fitur dhasar saka editor, dibangun ing efek, gelar animasi lan pribadi kanggo Processing video. Piranti lunak iku bisa kanggo nangkep video saka layar komputer lan sumber external, kayata kamera video, DVD utawa webcam. CyberLink PowerDirecto mbisakake Ngonversi file media menyang macem-macem format kanggo puter maneh ing macem-macem piranti jaba.

Fitur utama:

  • A pesawat pribadi dhasar lan profesional
  • Bisa karo subtitles
  • stabil Video lan reresik saka gangguan
  • Konversi materi menyang format saka piranti jaba
  • Download isi tambahan

Komentar ing CyberLink PowerDirector

CyberLink PowerDirector software sing gegandhengan

Video converter multifunctional ngowahi file media menyang macem-macem format. Piranti lunak ndhukung populer audio lan video format, lan uga paling saka format gambar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi video, download 4K utawa HD video, nggawe gelaran karo musik latar mburi lan ngowahi file video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Editor kuat file audio saka macem-macem format. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur trek swara lan puter maneh produktif file.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngoptimalake volume MP3-file. Piranti lunak ngandhut modul analisis saka volume file audio kanggo nemtokake kualitas swara optimal kanggo pangrungon manungsa.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ngowahi lan proses file video saka macem-macem format kalebu HD. Software ndhukung akeh efek lan saringan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka pangurus perpustakaan multimedia sing nduweni panganggo sing dianggo sajrone fitur lan macem-macem fitur kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: