XAMPP

Versi:
7.2.4
Basa:
English, Deutsch

Ngundhuh XAMPP

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Pengembangan
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Xampp – lunak migunani sing ngandhut MySQL, PHP, Perl lan akeh pribadi liyane migunani. Fitur utama saka piranti lunak punika kemampuan kanggo cepet nggawe server web lengkap lan cepet ing komputer. Xampp kalebu conto ditulis ing basa program PHP lan Perl, kang ngaktifake pangguna kanggo njelajah functionalities kang temen maujud iki basa program. Piranti lunak uga ngandhut modul saka pitungan rinci statistik riko saka webalizer lan FTP-klien FileZilla.

Fitur utama:

  • Kemampuan kanggo nggawe server web
  • Kasedhiyan paket MySQL, PHP lan Perl
  • FileZilla FTP-klien

Komentar ing XAMPP

XAMPP software sing gegandhengan

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.
Ngundhuh
Nyoba
English, 한국어
Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.
Ngundhuh
Nyoba, gratis
English
Salah siji saka database donya anjog saka SQL. Lunak njamin kacepetan dhuwur, penak lan ease saka nggunakake.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Lingkungan kanggo pangembangan lunak karo support kanggo program basa populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani kanggo nggawe aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.
Ngundhuh
Gratis
English
lingkungan pembangunan Integrasi karo pesawat saka kabeh fitur perlu sing develops lan debugs aplikasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat olahraga typing cepet ing keyboard. Piranti lunak ngandhut beda mode sing dibagi dening Kursus kanggo ngelingi tata letak tombol.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Pesawat saka piranti lunak kanggo pembangunan kualitas lan instalasi saka web server lengkap. Piranti lunak kalebu web server Apache, database MySQL lan script interpreter PHP.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe installer file karo dhukungan saka macem-macem paramèter. Uga nemtokake kabeh entri ing file saka sistem registry lan initialization.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A pesawat saka codecs audio lan video mbantu puter maneh paling saka format file media lan interaksi karo sembarang pemain.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki solusi lengkap-fitur kanggo njupuk layar kanthi cara sing beda lan ngowahi gambar sing digawe ing editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: