iSpy

Versi:
7.1.2
Arsitektur:
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh iSpy

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: iSpy

Gambaran

iSpy – lunak dirancang kanggo ndjogo video liwat area centrain. Software mbisakake kanggo nggunakake nomer akeh saka Mikrofon lan conventional IP utawa USB kamera. iSpy ngandhut web server dibangun ing kang ngijini sampeyan kanggo mirsani wilayah ing wektu nyata. Software dikirim laporan saka gerakan direkam utawa muni kanggo pangguna dening e-mail utawa telpon. iSpy ngijini sampeyan kanggo ngatur siji otomatis utawa mateni saka deteksi rekaman, wilayah saka gerakan webcams lan sensitivitas mikropon kanggo deteksi swara wajar ing kamar. Uga software bisa nggabungaken komputer menyang klompok sing nyedhiyani kontrol web-Manajemen kanthi nggunakake remot akses.

Fitur utama:

  • Bisa karo nomer Unlimited saka kamera lan Mikrofon
  • Pengamatan ing wektu nyata
  • Lapuran saka nglanggar wilayah saka obyek kontrol
  • Ndeleng saka materi direkam
  • A akèh pribadi kanggo ngatur

Komentar ing iSpy

iSpy software sing gegandhengan

Alat efektif kanggo ngontrol dana. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak pangeluaran utawa bathi lan nuduhaké informasi saka posisi financial ing wangun gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur wit kulawarga. Piranti lunak ndhukung nggawe denah kulawarga kang béda-béda lan nelusuri Alexa leluhur ing database umum.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Français...
Alat banget dibangun kanggo ngatasi masalah saka wong wuta kanggo ngatur komputer lan tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngowahi, ngrancang lan ningkatake maneka warna grafis kanthi nggunakake pemotong vinyl utawa plotter potong.
Ngundhuh
Demo
English
Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeleng ing televisi streaming saka sak donya. Piranti lunak kalebu akeh saluran TV internasional lan stasiun radio benten aliran.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português
Piranti lunak kanggo nguatake clipboard. Uga piranti lunak tukeran data liwat jaringan lokal utawa internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Browser cepet karo dhukungan saka teknologi modern kanggo ngunjungi situs ing internet. Piranti lunak ndhukung sistem bookmarking linuwih lan omnibox karo diwenehi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus kasebut nduweni klien VPN sing wis dibangun lan tingkat proteksi komputer sing banget marang malware, lan kanthi efektif ndeteksi phishing kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: