Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Total Commander
Wikipedia: Total Commander

Gambaran

Total Commander – manager file kuat lan stabil. Total Panglima wis sawetara saka sudhut liya perlu kanggo èfèktif ngatur file saka macem-macem. Software ndhukung akèh fungsi dhasar kayata jeneng, urutan dening ukuran utawa aksara, salinan, mbusak, etc. Total Panglima ngandhut modul digarap arsip saka ZIP utawa jinis RAR. Software mbisakake kanggo download utawa ngunggah file ing macem-macem Utas. Total Panglima uga bisa kanggo nindakake operasi user-ditetepake dening nggunakake trabasan tombol.

Fitur utama:

  • pesawat gedhe pribadi digarap file
  • Dibangun ing file panampil
  • Bisa nganggo arsip
  • Panggunaan hotkeys

Gambar:

Total Commander
Total Commander
Total Commander
Total Commander
Total Commander
Total Commander
Total Commander
Total Commander

Total Commander

Versi:
9.51
Arsitektur:
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Total Commander

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Total Commander

Total Commander software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: