Clean Master Clean Master

Ngundhuh Ngundhuh Clean Master

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Resik Master – perangkat lunak dirancang kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Perangkat lunak ngijini sampeyan kanggo ngresiki pendaptaran, sistem utawa cache web lan ampas file sawise uninstall perangkat lunak. Resik Master kaleksanane metu seken otomatis lan dibagi unsur ketemu dening kelompok karo layar rincian informasi babagan file. Perangkat lunak ngandhut modul built-in sing nyedhiyani scan sistem ing jadwal. Resik Master wis intuisi lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama ing:

  • Ngresiki lan optimal sistem
  • Nuduhake informasi rinci babagan file
  • Dibangun ing scheduler
  • Prasaja lan intuitif

Komentar tumrap Clean Master:


Clean Master Lunak related:


Optimization sistem   Game  

Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngidini kanggo nindakake Optimization ing mode otomatis utawa manual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngawula lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak iku bisa kanggo ndandani kasalahan ing sistem lan ngresiki pendaptaran saking uwuh.

Ngundhuh
Tur
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat universal kanggo nemokake versi anyar saka piranti lunak diinstal. sarana èfèktif mindai sistem lan nampilake dhaptar lunak dianjurake kanggo nganyari maneh.

Ngundhuh
Tur
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat lengkap kanggo nambah kinerja sistem. Piranti lunak iku bisa kanggo mbusak sistem uwuh, nyedhiyani pangayoman lan mblokir iklan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat kanggo nelusuri lan mbusak modul Adware. lunak mindai sistem lan èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan ekspansi rasah.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem   Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, Português...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo kunjungan anonim situs web ing internet. Piranti lunak ndhukung teknologi khusus sing encrypts transfer data lan informasi saka pihak katelu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Piranti lunak kanggo muter jingles, Komersial lan efek swara. Uga lunak ngijini kanggo muter kaping trek audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Alat fungsi kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software nglindhungi marang werna-werna ancaman lan ngijini sampeyan kanggo matesi akses menyang situs diwasa.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan  

Piranti lunak kanggo mindhai jaringan kanggo ngarsane kerentanan. Piranti lunak ndhukung jinis beda saiki bakal mindai lan ngecek keamanan jaringan beda ukuran utawa kerumitan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Português...

Telpon  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak saka perusahaan IObit kanggo ngatur aman file macem-macem ing piranti iPhone lan iPad.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Русский, Türkçe...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: