Clean Master

Versi:
6
Basa:
English

Ngundhuh Clean Master

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Clean Master
Wikipedia: Clean Master

Gambaran

Resik Master – perangkat lunak dirancang kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Perangkat lunak ngijini sampeyan kanggo ngresiki pendaptaran, sistem utawa cache web lan ampas file sawise uninstall perangkat lunak. Resik Master kaleksanane metu seken otomatis lan dibagi unsur ketemu dening kelompok karo layar rincian informasi babagan file. Perangkat lunak ngandhut modul built-in sing nyedhiyani scan sistem ing jadwal. Resik Master wis intuisi lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama:

  • Ngresiki lan optimal sistem
  • Nuduhake informasi rinci babagan file
  • Dibangun ing scheduler
  • Prasaja lan intuitif

Komentar ing Clean Master

Clean Master software sing gegandhengan

lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki nduweni alat sing gedhe kanggo ngoptimalake sistem lan sacara umum bisa nambah kinerja ing macem-macem cara.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo waras karya layanan penting lan paramèter sistem. Piranti lunak matrapi kasalahan pendaptaran lan file sistem ala.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak universal kanggo nglindhungi komputer lan nambah kinerja kanthi ngatasi masalah ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki editor pendaptaran lengkap sing ndhukung macem-macem tab kanggo comparison, panyimpenan telusuran lan alat defragmentasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.
Ngundhuh
Gratis
English
Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngganti jeneng akeh file kanthi bebarengan. Piranti lunak kasebut bisa ngganti jeneng file utawa bagean individu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: