Clean Master

Clean Master

Versi:
6
Basa:
English

Ngundhuh Clean Master

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Clean Master
Wikipedia: Clean Master

Gambaran

Resik Master – perangkat lunak dirancang kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Perangkat lunak ngijini sampeyan kanggo ngresiki pendaptaran, sistem utawa cache web lan ampas file sawise uninstall perangkat lunak. Resik Master kaleksanane metu seken otomatis lan dibagi unsur ketemu dening kelompok karo layar rincian informasi babagan file. Perangkat lunak ngandhut modul built-in sing nyedhiyani scan sistem ing jadwal. Resik Master wis intuisi lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama:

  • Ngresiki lan optimal sistem
  • Nuduhake informasi rinci babagan file
  • Dibangun ing scheduler
  • Prasaja lan intuitif

Komentar ing Clean Master

Clean Master software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki nduweni alat sing gedhe kanggo ngoptimalake sistem lan sacara umum bisa nambah kinerja ing macem-macem cara.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti komplek sing kalebu keperluan utas kanggo ngonfigurasi, ngontrol, ngresiki lan ngoptimalake sistem kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbebasake ruang disk kanthi ngilangi file installer sing wis lawas (.msi) lan file patch (.msp) saka sistem.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dilengkapi karo macem-macem alat kanggo mriksa negara sistem lan nindakaken macem-macem cara kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngawasi pangolahan sing dibukak, ngontrol prilaku lan ndeleng informasi babagan sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Pamuter media misuwur karo dhukungan setelan beda kanggo puter maneh berkas kualitas. Uga lunak ngijini kanggo ndeleng file ora sacara kebak dimuat utawa rusak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Iki minangka alat kanggo ndandani cacat fisik saka hard utawa floppy drive. Piranti lunak nawakake macem-macem mode operasi lan nyedhiyakake asil pindai sing rinci.
Ngundhuh
Demo
English
Pamuter trep kanggo puter maneh format populer. Software ngijini sampeyan kanggo nyalin music kanggo piranti hotspot lan ngrungokake radio layanan populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: