FurMark

FurMark

Versi:
1.20.5
Basa:
English

Ngundhuh FurMark

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: FurMark

Gambaran

FurMark – lunak kanggo nyoba stabilitas lan kinerja saka kertu video komputer. Software artificially mundhak suhu kertu video sing mbisakake kanggo ndeteksi cacat ing karya saka unsur individu kanthi nggunakake kalkulus khusus. FurMark nduweni pribadi majeng kanggo ngatur ngalusake lan ngaktifake layar wutuh utawa mode windowed. Software ndhukung mode khusus kanggo mriksa operasi saka kertu video sak kathah kritis. FurMark ngijini sampeyan kanggo mbandhingaké kinerja saka kertu video karo tes liyane kedhaftar.

Fitur utama:

  • ujian jero ngenani ciri kertu video
  • Kaca suhu prosesor
  • Nyetel tingkat kangelan petungan
  • Mode mbukak maksimum ing kertu video
  • Full-layar lan mode windowed

Komentar ing FurMark

FurMark software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo ngumpulake informasi rinci babagan kertu video, prosesor, kertu grafis lan komponen. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nyoba mbukak ing prosesor grafis.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Iki minangka sarana kanggo ngawasi suhu prosesor lan ngeset tugas otomatis kanggo nyegah panas banget.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat Handy kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis saka macem-macem gawe. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel sawetara setelan lan nggawe nyepetake grafis komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sarana cilik sing dirancang kanggo nampilake informasi babagan piranti PCI sing diinstal ing komputer panganggo.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti sistem iki dirancang kanggo nampilake informasi babagan hardware lan piranti lunak sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo njupuk informasi rinci babagan sistem operasi. Piranti lunak nampilake karakteristik hardware diinstal.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka kumpulan aplikasi lan keperluan kanggo nguji, ndandani lan ndandani masalah komputer sing beda-beda.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mrekso lan mbenerake kasalahan ing sistem. Uga lunak ngijini kanggo defragment hard drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Video converter multifunctional ngowahi file media menyang macem-macem format. Piranti lunak ndhukung populer audio lan video format, lan uga paling saka format gambar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak antivirus kanthi pangembangan dhewe ing bidang keamanan, sing ndadekake tingkat perlindungan sing becik marang macem-macem jenis virus lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: