Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: FurMark

Gambaran

FurMark – lunak kanggo nyoba stabilitas lan kinerja saka kertu video komputer. Software artificially mundhak suhu kertu video sing mbisakake kanggo ndeteksi cacat ing karya saka unsur individu kanthi nggunakake kalkulus khusus. FurMark nduweni pribadi majeng kanggo ngatur ngalusake lan ngaktifake layar wutuh utawa mode windowed. Software ndhukung mode khusus kanggo mriksa operasi saka kertu video sak kathah kritis. FurMark ngijini sampeyan kanggo mbandhingaké kinerja saka kertu video karo tes liyane kedhaftar.

Fitur utama:

  • ujian jero ngenani ciri kertu video
  • Kaca suhu prosesor
  • Nyetel tingkat kangelan petungan
  • Mode mbukak maksimum ing kertu video
  • Full-layar lan mode windowed
FurMark

FurMark

Versi:
1.21
Basa:
English

Ngundhuh FurMark

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing FurMark

FurMark software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: