FurMark FurMark

Ngundhuh Ngundhuh FurMark

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

FurMark – lunak kanggo nyoba stabilitas lan kinerja saka kertu video komputer. Software artificially mundhak suhu kertu video sing mbisakake kanggo ndeteksi cacat ing karya saka unsur individu kanthi nggunakake kalkulus khusus. FurMark nduweni pribadi majeng kanggo ngatur ngalusake lan ngaktifake layar wutuh utawa mode windowed. Software ndhukung mode khusus kanggo mriksa operasi saka kertu video sak kathah kritis. FurMark ngijini sampeyan kanggo mbandhingaké kinerja saka kertu video karo tes liyane kedhaftar.

Fitur utama ing:

  • ujian jero ngenani ciri kertu video
  • Kaca suhu prosesor
  • Nyetel tingkat kangelan petungan
  • Mode mbukak maksimum ing kertu video
  • Full-layar lan mode windowed

Komentar tumrap FurMark:


FurMark Lunak related:


Pembangunan   Testing  

Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.

Ngundhuh
Tur
English

Testing  

Alat Handy kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis saka macem-macem gawe. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel sawetara setelan lan nggawe nyepetake grafis komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Testing  

Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Testing  

Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Testing   Internet  

Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Testing  

Alat kanggo ngawasi kahanan saka macem-macem komponen komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nampilake saiki, maksimal lan tithik Nilai voltase komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Alat kanggo njupuk informasi rinci babagan sistem operasi. Piranti lunak nampilake karakteristik hardware diinstal.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Testing   Optimization sistem  

Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Testing  

Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi   Audio editor  

Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Komunikasi swara  

Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Pembalap  

Alat kanggo loading cepet lan efisien saka pembalap. Piranti lunak analisis informasi rinci babagan piranti lan nampilake pembalap required.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Testing  

Piranti lunak wis dirancang kanggo mriksa komputer. Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan masalah kinerja sing nimbulaké malfunction komputer.


Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: