Comodo Dragon

Comodo Dragon

Versi:
65.0.3325.146
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Comodo Dragon

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Comodo Dragon
Wikipedia: Comodo Dragon

Gambaran

Comodo Dragon – browser cepet sing fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Kaluwihan utama piranti lunak kalebu: keamanan tambah operasi, akses cepet menyang situs, rahasia mode, mriksa safety saka situs, etc. Comodo Dragon bisa mblokir akses menyang situs angkoro lan neutralize jaringan ndelok. Software mbisakake kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake warna tambahan. Comodo Dragon ngawisi ngawasi saka riwayat browser download kanggo nambah privasi.

Fitur utama:

  • pangayoman Modern saka data pribadi
  • Nggunakake server DNS saka perusahaan Comodo
  • Watesan saka angkoro
  • mode rahasia

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Uninstaller iki mbusak program kaya Comodo Antivirus, Comodo Internet Security lan Comodo Firewall kalebu file residual lan entri pendaptaran.
Nyoba
Antivirus kasebut nduweni firewall, pemindai awan, panyimpenan online kanthi aman, teknologi analisis perilaku lan kotak pas wektune.
Gratis
Antivirus iki ndhukung teknologi analisis perilaku lan sistem pencegahan intrusi kanggo ndeteksi lan mblokir macem-macem ancaman kanthi efektif.
Nyoba
Antivirus iki ndhukung analisis perilaku, firewall, scanner maya, HIPS, kothak wedhi lan teknologi pangayoman modern liyane.
Gratis
Piranti lunak antivirus nduweni firewall sing dibangun lan piranti proteksi kanggo ndeteksi lan netralake virus, ancaman malware lan ancaman jaringan.
Gratis
Antivirus kasebut ndhukung modul pangreksan kayata pemindai maya, blocker prilaku, lan sandboxing file sing ora dingerteni.

Komentar ing Comodo Dragon

Comodo Dragon software sing gegandhengan

Iki minangka browser sing diowahi kanthi fungsi non-standar lan didhasari mesin Chromium. Browser nduweni proteksi privasi lan pangaturan tab fleksibel.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka browser cepet sing ndhukung teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web lan alat kanggo surfing gampang ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English
The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The browser sing wis support majeng tab. Piranti lunak bisa ngundhuh isi audio lan video saka beda tanpa aplikasi bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English, Tiếng Việt
Cepet browser kang wis sawetara fungsi-fungsi dhasar lan akeh setelan kanggo pilihan lan syarat dhewe kanggo Surf web gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Browser cepet karo dhukungan saka teknologi modern kanggo ngunjungi situs ing internet. Piranti lunak ndhukung sistem bookmarking linuwih lan omnibox karo diwenehi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Utusan iki ndhukung fitur-fitur khusus sing ditindakake kanggo nambah kerjasama bebarengan efektif antarane anggota tim.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus iki ndhukung mesin lokal tambahan kanggo pangayoman komputer dhasar marang ancaman offline lan online.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: