Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Comodo Antivirus
Wikipedia: Comodo Antivirus

Gambaran

Comodo Antivirus – piranti lunak antivirus modern sing dirancang kanggo nemtokake lan netralake ancaman saka macem-macem jinis. Piranti lunak ndhukung pemindaian cepet ing area kritis lan memori komputer, mriksa kabeh file lan folder, lan maya pamindhahan bagean paling penting saka sistem, miturut rating file. Comodo Antivirus ngandhut modul sing tanggung jawab kanggo analisis data perilaku sing nyisipi aplikasi mbebayani saka nyoba nginstal kanthi otomatis ing sistem. Comodo Antivirus ngawasi aktivitas sistem lan tumindak kabeh pangolahan sing mlaku kanthi nggunakake mekanisme pertahanan diri sing ndeteksi lan nglapurake babagan operasi sing curiga ing komputer kayata owah-owahan ora sah kanggo file sing dilindhungi lan pendaptaran. Comodo Antivirus kanthi otomatis nempatake file sing ora dingerteni ing lingkungan virtual sing ora kuwat kanggo mbukak lan mriksa tanpa ngrusak komputer.

Fitur utama:

  • Mindai antivirus awan
  • Priksa file pendaptaran lan sistem
  • Analisis prilaku
  • Teknologi HIPS lan Viruscope
  • Sandbox
Comodo Antivirus

Comodo Antivirus

Versi:
12.1.0.6914
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Comodo Antivirus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Comodo Antivirus

Comodo Antivirus software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: