Comodo Comodo

Ngundhuh Ngundhuh Comodo

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Comodo – paket lunak anti-virus kanggo nglindhungi komputer. Software nglindhungi sistem marang virus, Cacing, Trojan, spyware lan ancaman. Comodo bisa kanggo nglindhungi pangguna Tetep ing internet lan kir lalu lintas jaringan kanggo bisa ancaman. Piranti lunak ngandhut modul khusus kanggo ngenali curiga kegiatan lan mriksa komponen saka mlaku aplikasi kanggo obyek angkoro. Uga Comodo ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan kanggo ngatur lan ngoptimalake sistem.

Fitur utama ing:

  • Pangayoman marang virus, Cacing, Trojan lan spyware
  • Priksa lalu lintas jaringan
  • Ngawasi kegiatan aplikasi
  • Hubungan saka file curiga

Komentar tumrap Comodo:


Comodo Lunak related:


Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English

Antiviruses  

The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.

Ngundhuh
Gratis
Русский

Antiviruses  

Alat fungsi kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software nglindhungi marang werna-werna ancaman lan ngijini sampeyan kanggo matesi akses menyang situs diwasa.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

Alat trep kanggo nglindhungi komputer marang virus lan ancaman cyber. Software ndeteksi lan èfèktif pamblokiran beda spyware lan Adware modul.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Русский

Enkripsi  

Piranti lunak wis dirancang kanggo wewenang otomatis ing macem-macem situs. Software nyimpen formulir registrasi kapenuhan lan informasi liyane ing panyimpenan enkripsi.


Video dinggo ngowahi   Jupuk Layar  

Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Codecs  

A pesawat saka codecs lan decoders kanggo puter maneh mayoritas format audio lan file video ing sembarang pemain media.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Komunikasi swara  

Alat fungsi kanggo komunikasi swara. Piranti lunak otomatis mundhak kajelasan saka swara lan mbusak gangguan, nyediakake banget kualitas komunikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: