The Bat!

Versi:
8.5.8.1
Basa:
English (United States), Українська, Français, Español...

Ngundhuh The Bat!

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: E-mail
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: The Bat!
Wikipedia: The Bat!

Gambaran

Bat! – Perangkat lunak trep kanggo nglindhungi lan bisa karo email. Perangkat lunak termasuk alat kanggo njamin safety korespondensi, ing antarane wong-wong mau ana virus perlindungan, enkripsi lan lalu lintas data pangguna ing hard disk. Bat! nglindhungi data rahasia dening apa tanpa panyedhiya email global lan antar muka web kang makaryakke pesan di awan panyimpenan. Perangkat lunak uga bekerjasama karo nomer akeh akun email lan huruf sing gampang kanggo isi liwat sistem efektif urutan otomatis.

Fitur utama:

  • Aman Correspondence
  • Bisa karo nomer akeh akun email
  • Sistem urutan otomatis aksara
  • Dibangun ing teks editor

Komentar ing The Bat!

The Bat! software sing gegandhengan

Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nulis aksara lan ngirim kanthi nganggo e-mail utawa fax kanthi kemampuan nyetak amplop lan label.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka piranti lunak tambahan kanggo mlebu bab email lan pesen sing metu ing jaringan sosial saka baki sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo Manajemen email. Kemungkinan Wide kasedhiya kanggo pangguna kanggo desain huruf lan ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Ngundhuh
Gratis, demo
English, Français, Español...
Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngoptimalake paramèter sambungan internet. Lunak nyedhiyakake output paling gedhe bandwidth.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor kuat file audio saka macem-macem format. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur trek swara lan puter maneh produktif file.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyelehake data saka sumber lokal utawa eksternal kanthi nggunakake cara sing beda lan milih tingkat kompresi cadangan.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Deutsch...
Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo masang sistem gambar karo kabeh komponen diinstal ing macem-macem komputer ing jaringan lokal umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nggedhekake kesempatan sak karya karo webcam. Program kalebu pesawat saka efek beda lan ngijini sampeyan kanggo nambah menyang chats video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: