The Bat!

Versi:
8.2.8
Arsitektur:
Basa:
English (United States), Українська, Français, Español...

Ngundhuh The Bat!

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: E-mail
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Bat! – Perangkat lunak trep kanggo nglindhungi lan bisa karo email. Perangkat lunak termasuk alat kanggo njamin safety korespondensi, ing antarane wong-wong mau ana virus perlindungan, enkripsi lan lalu lintas data pangguna ing hard disk. Bat! nglindhungi data rahasia dening apa tanpa panyedhiya email global lan antar muka web kang makaryakke pesan di awan panyimpenan. Perangkat lunak uga bekerjasama karo nomer akeh akun email lan huruf sing gampang kanggo isi liwat sistem efektif urutan otomatis.

Fitur utama:

  • Aman Correspondence
  • Bisa karo nomer akeh akun email
  • Sistem urutan otomatis aksara
  • Dibangun ing teks editor

Komentar ing The Bat!

The Bat! software sing gegandhengan

Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo Manajemen email. Kemungkinan Wide kasedhiya kanggo pangguna kanggo desain huruf lan ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter multifunctional kanggo puter maneh file audio lan video karo support kanggo format modern tanpa perlu kanggo ngundhuh codecs tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat banget dibangun kanggo ngatasi masalah saka wong wuta kanggo ngatur komputer lan tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ndeleng lan bisa karo file grafis. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi macem-macem efek lan Ngonversi file kanggo format populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang spyware, Adware, ransomware, malware lan obyek duweni potensi mbebayani.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Iki minangka server FTP kanthi set fitur beda lan tingkat perlindungan sing cocok amarga enkripsi SSL. Piranti lunak ndhukung akses remot menyang server.
Ngundhuh
Gratis
English
Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngoptimalake volume MP3-file. Piranti lunak ngandhut modul analisis saka volume file audio kanggo nemtokake kualitas swara optimal kanggo pangrungon manungsa.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: