PrivalSystems PrivalSystems

Ngundhuh Ngundhuh PrivalSystems

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

PrivalSystems – lunak wis fokus ing komunikasi aman ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nindakake panggilan swara lan video, pesen teks exchange, ngirim file ndhelik, etc. PrivalSystems migunakake protokol jaringan ndhelik kanggo pangayoman dipercaya saka transfer informasi. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi lan fitur kanggo komunikasi gampang karo panganggo liyané. PrivalSystems menehi kemungkinan tithik saka bocor data pribadi nyimpen sajarah Correspondence langsung ing klien lan amarga lack of identifikasi panganggo nomer telpon.

Fitur utama ing:

  • Voice lan Komunikasi video
  • Previous berkas enkripsi sadurunge nransfer
  • Pangayoman marang interception data ing jaringan
  • Lack of Komunikasi karo klien liyane ing protokol komunikasi umum

Komentar tumrap PrivalSystems:


PrivalSystems Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo nggawe swara lan telpon video kabeh ndonya. Program ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon menyang mobiles lan landlines.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Jupuk Layar  

lunak serves kanggo aplikasi efek video, grafis 3D Gêsang lan obyek animasi liwat gambar saka webcam.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Webcams  

Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams  

Piranti lunak populer wis fokus ing tumitah, komunikasi sing paling nglipur ing webcam. Piranti lunak wis nomer akeh efek visual beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch, 中文...

Webcams  

Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd   Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Codecs  

A pesawat saka codecs lan decoders kanggo puter maneh mayoritas format audio lan file video ing sembarang pemain media.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo musik aliran beda. Piranti lunak wis akeh pribadi lan efek kanggo nggawe music profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: