WPS Office

Versi:
10.2.0.5871
Basa:
English, Français, Español (de España), Deutsch...

Ngundhuh WPS Office

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WPS Office
Wikipedia: WPS Office

Gambaran

WPS Kantor – a set lunak kantor kanggo bisa karo dokumen. Struktur lunak kalebu liya kanggo nggawe presentations, bisa karo spreadsheet lan teks editor. WPS Kantor ndhukung format file populer kalebu format saka Microsoft Office. Piranti lunak wis sawetara pribadi digarap PDF-file, unsur Graphic, rumus, pola, gambar, etc. WPS Kantor uga ngijini sampeyan kanggo nglindhungi dokumen karo sandhi lan ngirim file by email. Piranti lunak wis antarmuka trep lan intuisi.

Fitur utama:

  • kemungkinan Wide saka editor teks
  • Nggawe lan suntingan ing spreadsheets
  • Work presentasi
  • Ndhukung format ing file populer

Komentar ing WPS Office

WPS Office software sing gegandhengan

Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mbukak, tampilan lan print tabel elektronik ing format Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng dokumen ing macem-macem mode lan ngganti sawetara rincian first.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
software dianggo karo file kantor macem-macem format lan fungsi wujud lan ngandhut pesawat saka Cithakan dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.
Ngundhuh
Gratis
English
A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo ngontrol piranti GPS-pandhu arah dikembangaké dening TomTom. Software ngijini sampeyan kanggo ngontrol sistem navigasi lan diwenehi akses menyang isi piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Alat kanggo nggawe installer file karo dhukungan saka macem-macem paramèter. Uga nemtokake kabeh entri ing file saka sistem registry lan initialization.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: