WPS Office

Versi:
10.1.0.5671
Basa:
English, Français, Español (de España), Deutsch...

Ngundhuh WPS Office

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WPS Office
Wikipedia: WPS Office

Gambaran

WPS Kantor – a set lunak kantor kanggo bisa karo dokumen. Struktur lunak kalebu liya kanggo nggawe presentations, bisa karo spreadsheet lan teks editor. WPS Kantor ndhukung format file populer kalebu format saka Microsoft Office. Piranti lunak wis sawetara pribadi digarap PDF-file, unsur Graphic, rumus, pola, gambar, etc. WPS Kantor uga ngijini sampeyan kanggo nglindhungi dokumen karo sandhi lan ngirim file by email. Piranti lunak wis antarmuka trep lan intuisi.

Fitur utama:

  • kemungkinan Wide saka editor teks
  • Nggawe lan suntingan ing spreadsheets
  • Work presentasi
  • Ndhukung format ing file populer

Komentar ing WPS Office

WPS Office software sing gegandhengan

A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak sing mbantu sampeyan ngetik teks kanthi cepet lan frasa tartamtu tanpa kesalahan ing macem-macem aplikasi thanks kanggo dhaptar kombinasi kombinasi sing wis kedadean.
Ngundhuh
Gratis
English
Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
software dianggo karo file kantor macem-macem format lan fungsi wujud lan ngandhut pesawat saka Cithakan dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo mbukak, tampilan lan print tabel elektronik ing format Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng dokumen ing macem-macem mode lan ngganti sawetara rincian first.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngrekam rembugan audio lan panggilan video ing Skype tanpa wektu tanpa mundhut kualitas. Piranti lunak ndhukung panelusuran cepet lan ngilangi riwayat telpon.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi lan ngowahi file grafis, audio lan video lan ndhukung alat sing luwih maju kanggo proses.
Ngundhuh
Nyoba
English
Populer klien kanggo entuk dhuwit virtual. Piranti lunak nggunakake jaringan khusus kanggo transfer dhuwit aman lan enkripsi data.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nemtokake werna saka piksel kang kursor mouse nuduhake kanggo. lunak nampilake warna piksel ing sawetara format umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka editor grafis kanggo gambar digital sing ngemot set alat lukisan kanthi setelan fleksibel.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: