Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WPS Office
Wikipedia: WPS Office

Gambaran

WPS Kantor – a set lunak kantor kanggo bisa karo dokumen. Struktur lunak kalebu liya kanggo nggawe presentations, bisa karo spreadsheet lan teks editor. WPS Kantor ndhukung format file populer kalebu format saka Microsoft Office. Piranti lunak wis sawetara pribadi digarap PDF-file, unsur Graphic, rumus, pola, gambar, etc. WPS Kantor uga ngijini sampeyan kanggo nglindhungi dokumen karo sandhi lan ngirim file by email. Piranti lunak wis antarmuka trep lan intuisi.

Fitur utama:

  • kemungkinan Wide saka editor teks
  • Nggawe lan suntingan ing spreadsheets
  • Work presentasi
  • Ndhukung format ing file populer
WPS Office

WPS Office

Versi:
10.1.0.5671
Basa:
English, Français, Español (de España), Deutsch...

Ngundhuh WPS Office

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing WPS Office

WPS Office software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: