Focus Magic

Focus Magic

Versi:
4.03
Basa:
English

Ngundhuh Focus Magic

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Focus Magic

Gambaran

Fokus Magic – lunak kanggo mbenerake katajeman gambar burem saka format sing beda. Fokus Magic ngandhut pribadi kanggo ngiyataken utawa weaken ngarahke sing nyedhiyani Recovery kualitas gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nambah katajeman bagean kapilih utawa kabeh foto. Uga Kangoo Magic ndhukung fungsi Ngonversi gambar ireng lan putih. Fokus Magic migunakake sumber paling tithik sistem lan duwe antarmuka intuisi.

Fitur utama:

  • Setelan katajeman gambar burem
  • Bisa karo individu bagean foto
  • Gampang kanggo nggunakake antarmuka

Komentar ing Focus Magic

Focus Magic software sing gegandhengan

Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.
Ngundhuh
Nyoba
English
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak dirancang kanggo nggawe tayangan swara ing tingkat profesional nggunakake musik, animasi 3D lan macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe kolase foto, album foto, poster utawa proyèk kreatif liyane nggunakake efek lan fitur editing sing beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Piranti lunak kanggo nggawe passport foto ukuran lan ngoptimalake menyang standar negara beda. Piranti lunak mbisakake Ngonversi foto menyang format perlu kanggo printing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français
Iki minangka solusi antivirus lengkap kanggo pangayoman maksimum, dikembangake dening perusahaan sing misuwur ing bidang keamanan informasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pangurus sandhi kanggo ngontrol data pribadhi lan tembung sandhi pengguna. Piranti lunak bisa ngasilake sandhi sing kuwat lan isi formulir web.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: