IncrediMail

IncrediMail

Versi:
2.5
Basa:

Ngundhuh IncrediMail

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
IncrediMail
Sistem operasi: Windows
Babagan: E-mail
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: IncrediMail
Wikipedia: IncrediMail

Gambaran

IncrediMail – lunak kuat kanggo digarap e-mail. Software ngijini sampeyan kanggo ngirim pesen teks utawa audio lan bisa karo macem-macem akun, HTML-huruf, tetandan handwritten, file saka macem-macem jinis lan sapiturute IncrediMail kalebu kemungkinan saka sudhut Isi metu e-layang nggunakake teks animasi, Nulis mriksa lan macem-macem 3D efek. Piranti lunak uga ndhukung fungsi kanggo pratinjau file media. IncrediMail mbisakake kanggo ngatur metu saka piranti lunak kanthi akeh tampilan.

Fitur utama:

  • Kemungkinan saka sudhut e-layang desain
  • Bisa karo macem-macem akun
  • Nggawe lan pesen audio
  • A koleksi gedhe saka Pranyata lan tampilan

Komentar ing IncrediMail

IncrediMail software sing gegandhengan

Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nulis aksara lan ngirim kanthi nganggo e-mail utawa fax kanthi kemampuan nyetak amplop lan label.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka piranti lunak tambahan kanggo mlebu bab email lan pesen sing metu ing jaringan sosial saka baki sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka klien email kanggo ngatur akun akeh, sing gegayutan karo layanan email utama lan dilengkapi karo fitur sing bermanfaat.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo bisa karo jaringan FreeNet anonim decentralized. Lunak njamin ijol-ijolan aman saka file lan download saka macem-macem data.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat olahraga typing cepet ing keyboard. Piranti lunak ngandhut beda mode sing dibagi dening Kursus kanggo ngelingi tata letak tombol.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Pamuter trep kanggo puter maneh format populer. Software ngijini sampeyan kanggo nyalin music kanggo piranti hotspot lan ngrungokake radio layanan populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak bakal ngawasi lan nganalisa aktivitas jaringan kanthi maneka warna kemampuan penyaringan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: