IncrediMail

Versi:
2.5
Basa:

Ngundhuh IncrediMail

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
IncrediMail
Sistem operasi: Windows
Babagan: E-mail
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: IncrediMail
Wikipedia: IncrediMail

Gambaran

IncrediMail – lunak kuat kanggo digarap e-mail. Software ngijini sampeyan kanggo ngirim pesen teks utawa audio lan bisa karo macem-macem akun, HTML-huruf, tetandan handwritten, file saka macem-macem jinis lan sapiturute IncrediMail kalebu kemungkinan saka sudhut Isi metu e-layang nggunakake teks animasi, Nulis mriksa lan macem-macem 3D efek. Piranti lunak uga ndhukung fungsi kanggo pratinjau file media. IncrediMail mbisakake kanggo ngatur metu saka piranti lunak kanthi akeh tampilan.

Fitur utama:

  • Kemungkinan saka sudhut e-layang desain
  • Bisa karo macem-macem akun
  • Nggawe lan pesen audio
  • A koleksi gedhe saka Pranyata lan tampilan

Komentar ing IncrediMail

IncrediMail software sing gegandhengan

Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang kanggo nggunakake mata uang saka file video menyang format sing didhukung dening paling piranti hotspot lan nyenengake.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngirim data lan ngatur file saka macem-macem format saka piranti remot kanthi nggunakake nirkabel lan maya teknologi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nerjemahake pesen mlebu lan metu ing Skype. Software ndhukung layanan populer saka terjemahan karo akeh basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Platform lengkap kanggo virtualisasi sistem operasi beda. Perangkat lunak kasebut nyedhiyakake alat kanggo ngatur mesin virtual kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: