IncrediMail

IncrediMail

Versi:
2.5
Basa:

Ngundhuh IncrediMail

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
IncrediMail
Sistem operasi: Windows
Babagan: E-mail
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: IncrediMail
Wikipedia: IncrediMail

Gambaran

IncrediMail – lunak kuat kanggo digarap e-mail. Software ngijini sampeyan kanggo ngirim pesen teks utawa audio lan bisa karo macem-macem akun, HTML-huruf, tetandan handwritten, file saka macem-macem jinis lan sapiturute IncrediMail kalebu kemungkinan saka sudhut Isi metu e-layang nggunakake teks animasi, Nulis mriksa lan macem-macem 3D efek. Piranti lunak uga ndhukung fungsi kanggo pratinjau file media. IncrediMail mbisakake kanggo ngatur metu saka piranti lunak kanthi akeh tampilan.

Fitur utama:

  • Kemungkinan saka sudhut e-layang desain
  • Bisa karo macem-macem akun
  • Nggawe lan pesen audio
  • A koleksi gedhe saka Pranyata lan tampilan

Komentar ing IncrediMail

IncrediMail software sing gegandhengan

Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka piranti lunak tambahan kanggo mlebu bab email lan pesen sing metu ing jaringan sosial saka baki sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nulis aksara lan ngirim kanthi nganggo e-mail utawa fax kanthi kemampuan nyetak amplop lan label.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka klien email kanggo ngatur akun akeh, sing gegayutan karo layanan email utama lan dilengkapi karo fitur sing bermanfaat.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka alat gedhe sing ndhukung teknologi awan kanggo level tambahan pangayoman komputer lan uga solusi antivirus sing lengkap.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ditambahaké lan maca sandi file video. Piranti lunak nggunakake algoritma komprèsi berkas linuwih sing nyedhiyani kualitas gambar maksimal.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Manager free sandi lan data rahasia. Piranti lunak nggunakake algoritma enkripsi khusus kanggo rahasia saka informasi sing disimpen.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak antivirus ndhukung teknologi maya kanggo aman surfing ing internet lan perlindungan marang ancaman cyber dhasar saka donya digital.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo nggawe anggota suling génré. Piranti lunak wis sawetara efek studio, profesional pribadi lan Cithakan siap.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: