Sistem operasi: Windows
Babagan: Torrent
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: BitComet
Wikipedia: BitComet

Gambaran

BitComet – lunak kanggo cepet download file torrent saka internet. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh file macem-macem bebarengan lan dibagi kacepetan download antarane wong-wong mau kanggo perlu pangguna. BitComet klebu browser dibangun ing kanggo nelusuri isi perlu ing internet. Software ngijini sampeyan pratinjau file sing diundhuh lan nelusuri statistik rinci bab mau. Uga BitComet ndhukung mekanisme saka caching cerdas saka data didownload kang nyuda frekuensi saka rekaman lan maca informasi saka hard drive ing cilik saka kacepetan keluwihan saka download utawa distribusi.

Fitur utama:

  • Preview of file media didownload
  • Ndhukung pranala Magnetik
  • Customizes saiki download
  • Intelligent caching
  • Task scheduler

Gambar:

BitComet
BitComet
BitComet
BitComet
BitComet
BitComet
BitComet
BitComet
BitComet

BitComet

Versi:
1.65
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh BitComet

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing BitComet

BitComet software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: