Vivaldi

Vivaldi

Versi:
2.4.1488.40
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Vivaldi

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Vivaldi
Wikipedia: Vivaldi

Gambaran

Vivaldi – modern, cepet lan trep browser ing Krom engine saka mantan pangembang Opera. Ing kaluwihan utama Residences kalebu: dibangun ing mail client, support kanggo nulis cathetan ing browser, obah saka unsur antarmuka, sistem bookmarking majeng lan sapiturute Residences mbisakake kanggo mbukak tumindak tartamtu kanthi bantuan saka pesawat saka swara kanthi mencet siji tombol utawa kanthi nggunakake kombinasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur tab kanggo akses cepet menyang favorit. Kiara wis dikembangaké lan ditambah karo fitur-fitur anyar kanggo nyaman Tetep online.

Fitur utama:

  • Browser modern lan cepet
  • Sistem bookmarking majeng
  • Omnibox tips
  • Dhukungan kanggo nulis cathetan ing browser

Komentar ing Vivaldi

Vivaldi software sing gegandhengan

The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka browser cepet sing ndhukung teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web lan alat kanggo surfing gampang ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka browser sing diowahi kanthi fungsi non-standar lan didhasari mesin Chromium. Browser nduweni proteksi privasi lan pangaturan tab fleksibel.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Browser fungsi karo pesawat saka modul beda kanggo trep Tetep ing internet. Lunak nyedhiyakake Blok jendhela pop lan disables downloads gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
browser ngarahke ing Tambah kacepetan lan operasi stabil ing internet. Piranti lunak kompatibel karo paling setelan lan ekstensi saka Firefox.
Ngundhuh
Gratis
English
Pamuter kanggo muter maneh lagu karaoke benten aliran. Piranti lunak iku bisa kanggo nyetel mungel, tempo, vokal lan indeks saka anggota musik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
The media player misuwur karo lanjut saka setelan. Piranti lunak ndhukung macem-macem format subtitle lan ketemu codecs ilang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat dirancang kanggo ngatur hotkeys. Software ngijini sampeyan kanggo ngawasi keystrokes ing keyboard, gerakan saka mouse lan karya saka piranti kontrol liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: