mIRC mIRC

Ngundhuh Ngundhuh mIRC

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Ing mIRC Program sing klasik klien IRC, sing, sistem nggunakake saluran diadegaké saka kontak karo kolega, kanca lan kulawarga. Ing tembung liyane, sampeyan nggawe jaringan IRC – a jenis Panggonan ngendi ngobrol nyata-wektu bisa wong akses Internet. Iki ora mung sing loro-cara komunikasi, nanging nyata online chatting, kang muncul mung wong sing arep kanggo ndeleng. Miturut statistik, program mIRC dipigunakaké déning mayuta-yuta wong ing saindhenging donya, preferring adil kuwi cara kanggo komunikasi marang liyane. Menehi hasil karo instalasi klien ora angel, malah sing sing pisanan ketemu karo program kuwi. Nggunakake mIRC sampeyan bisa nyimpen lalu lintas Internet, nalika dealing karo nomer akeh wong.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung firewall
  • Speech pangenalan, nganti déning sintesis liwat pihak katelu produk
  • Kemampuan kanggo dekorasi teks kanthi bantuan saka khusus mIRC-kode
  • Kasekengan kanggo ndownload file angkoro menyang jaringan

Komentar tumrap mIRC:


mIRC Lunak related:


Chat  

Alat trep kanggo komunikasi karo wong ing saindhenging donya. Program ngijini sampeyan kanggo komunikasi nggunakake telpon swara lan video utawa pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Piranti lunak multifungsi karo support kanggo protokol populer kanggo ijolan pesen teks karo kanca-kanca lan pangguna liyane kabeh ndonya.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Chat  

Utusan trep kanggo rembugan karo kanca-kanca sak planet. Uga ndhukung ijol-ijolan file, panggilan video lan ngobrol karo kanca-kanca saka Facebook.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Français, Español, Deutsch...

File   Chat  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat   Webcams  

Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Chat  

Alat kanggo rembugan ing donya virtual 3D. Piranti lunak nggunakake karakter 3D kanggo njaluk kenalan karo kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Chat  

Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Downloaders   Chat  

Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Ing entuk klien popularitas kanggo rembugan nganggo chatting. Piranti lunak nduwe pesawat fitur kang digunakake ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet jaringan jabber. Piranti lunak mbisakake komunikasi ing Konferensi lan nyelarasake data ing antarane sawetara akun.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ndeteksi vulnerabilities lan masalah ing keamanan komputer nggunakake teknologi modern lan macem-macem mode mindhai.


Emulators  

Alat kanggo muter game ing GameCube lan Wii nyenengake game. Piranti lunak mbenakake kualitas gambar lan ngijini nggunakake joysticks game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Internet   Pembangunan  

Alat kuat kanggo nompo data saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bagéan utawa situs web kabeh lan ndeleng wong karo tambah kacepetan.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat universal kanggo nemokake versi anyar saka piranti lunak diinstal. sarana èfèktif mindai sistem lan nampilake dhaptar lunak dianjurake kanggo nganyari maneh.

Ngundhuh
Tur
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: