mIRC

mIRC

Versi:
7.55
Basa:
English

Ngundhuh mIRC

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: mIRC
Wikipedia: mIRC

Gambaran

Ing mIRC Program sing klasik klien IRC, sing, sistem nggunakake saluran diadegaké saka kontak karo kolega, kanca lan kulawarga. Ing tembung liyane, sampeyan nggawe jaringan IRC – a jenis Panggonan ngendi ngobrol nyata-wektu bisa wong akses Internet. Iki ora mung sing loro-cara komunikasi, nanging nyata online chatting, kang muncul mung wong sing arep kanggo ndeleng. Miturut statistik, program mIRC dipigunakaké déning mayuta-yuta wong ing saindhenging donya, preferring adil kuwi cara kanggo komunikasi marang liyane. Menehi hasil karo instalasi klien ora angel, malah sing sing pisanan ketemu karo program kuwi. Nggunakake mIRC sampeyan bisa nyimpen lalu lintas Internet, nalika dealing karo nomer akeh wong.

Fitur utama:

  • Ndhukung firewall
  • Speech pangenalan, nganti déning sintesis liwat pihak katelu produk
  • Kemampuan kanggo dekorasi teks kanthi bantuan saka khusus mIRC-kode
  • Kasekengan kanggo ndownload file angkoro menyang jaringan

Komentar ing mIRC

mIRC software sing gegandhengan

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat trep kanggo komunikasi karo wong ing saindhenging donya. Program ngijini sampeyan kanggo komunikasi nggunakake telpon swara lan video utawa pesen teks.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Iki minangka utusan perusahaan kanthi obrolan tematik, panelusur utamane pesen utawa file lan integrasi karo layanan eksternal.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis fokus ing komunikasi aman ing internet karo kemungkinan minimal bocor data pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak komunikasi kanggo nindakake rapat-rapat sing nyaman lan kerjasama bebarengan sing efisien antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어
piranti lunak kanggo ngirim data lan software saka komputer siji liyane liwat jaringan lokal utawa dening nggawe gambar file.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: