Horizon

Horizon

Versi:
2.9
Basa:
English

Ngundhuh Horizon

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Mbeling
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Horizon

Gambaran

Horizon – lunak kanggo nggampangake urutane critane game nalika Kaewdok saka game ing Xbox 360. lunak ngijini sampeyan kanggo ngganti setelan akeh game, kalebu telpon saka tugas, Grand Theft Auto, Halo, pejah Spasi lan seri saka game FIFA, rojopati kang Creed, Forza lan sapiturute Horizon mbisakake pamuter kanggo njaluk nomer Unlimited saka kesehatan, mbukak kabeh prestasi utawa Anugrah, njaluk pluru tanpa wates lan akèh saka muter dhuwit. Piranti lunak uga ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur kanggo kabutuhan user. Horizon duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Kemampuan kanggo ngganti urutane critane game
  • Dhukungan saka akeh game
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar ing Horizon

Horizon software sing gegandhengan

Piranti lunak migunani dibangun kanggo wong sing main game. Software ngijini sampeyan kanggo ngganti ing game: tingkat, sawetara gesang, dhuwit, senjata, etc.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi nilai ing-game kayata nomer urip, jumlah amunisi, dhuwit utawa poin. Piranti lunak bener dianggo mung karo game pamuter tunggal.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak karo database gedhe saka Cidra kanggo nggampangake wacana komputer game. Software ngijini sampeyan kanggo ngetik kode lan sandhi ing game.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka solusi antivirus lengkap saka pangembang saka Ukraina kanggo proteksi proaktif marang virus, malware, lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Iki minangka solusi antivirus saka perusahaan Symantec, salah sawijining pemimpin donya ing produksi perangkat lunak kanggo nglindhungi komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo ndeleng lan bisa karo file grafis. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi macem-macem efek lan Ngonversi file kanggo format populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The media player karo pesawat saka fungsi migunani lan pribadi. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, 日本語
The browser sing wis klien torrent dibangun ing, layanan Torch khusus lan pesawat fitur kanggo gampang enggo bareng file, download isi media.
Ngundhuh
Gratis
English
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka PDF viewer sing misuwur. Aplikasi bisa mbukak dokumen PDF saka macem-macem sumber lan nambah komentar kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngawasi pangolahan sing dibukak, ngontrol prilaku lan ndeleng informasi babagan sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: