Horizon

Horizon

Versi:
2.9
Basa:
English

Ngundhuh Horizon

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Mbeling
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Horizon

Gambaran

Horizon – lunak kanggo nggampangake urutane critane game nalika Kaewdok saka game ing Xbox 360. lunak ngijini sampeyan kanggo ngganti setelan akeh game, kalebu telpon saka tugas, Grand Theft Auto, Halo, pejah Spasi lan seri saka game FIFA, rojopati kang Creed, Forza lan sapiturute Horizon mbisakake pamuter kanggo njaluk nomer Unlimited saka kesehatan, mbukak kabeh prestasi utawa Anugrah, njaluk pluru tanpa wates lan akèh saka muter dhuwit. Piranti lunak uga ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur kanggo kabutuhan user. Horizon duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Kemampuan kanggo ngganti urutane critane game
  • Dhukungan saka akeh game
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar ing Horizon

Horizon software sing gegandhengan

Piranti lunak karo database gedhe saka Cidra kanggo nggampangake wacana komputer game. Software ngijini sampeyan kanggo ngetik kode lan sandhi ing game.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi nilai ing-game kayata nomer urip, jumlah amunisi, dhuwit utawa poin. Piranti lunak bener dianggo mung karo game pamuter tunggal.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak migunani dibangun kanggo wong sing main game. Software ngijini sampeyan kanggo ngganti ing game: tingkat, sawetara gesang, dhuwit, senjata, etc.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo akses menyang basis kang duwe omah asosiasi. Piranti lunak mbisakake kanggo nggoleki informasi perlu, ngatur saldo akun lan ndeleng sajarah pembayaran saka laporan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo waras data saka macem-macem jinis. Piranti lunak iku bisa kanggo waras file ilang utawa kasedhiya saka piranti beda lan pelaku usaha data.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka pangatur sandhi kanggo nyimpen data panganggo rahasia kanthi aman ing panyimpenan enkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka utusan perusahaan kanthi fungsional canggih kanggo komunikasi ing obrolan lan dhukungan kanggo swara utawa konferensi video.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: