iTunes

Versi:
12.7.5.9
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh iTunes

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: iTunes
Wikipedia: iTunes

Gambaran

iTunes – pemain karo dhukungan saka fungsi kanggo ngatur file media perpustakaan. lunak nyedhiyakake sinkronisasi file media lan macem-macem aplikasi karo piranti Apple. Software ngijini sampeyan kanggo muter file media saka paling format lan ndeleng siaran streaming video. iTunes ngandhut nyimpen dibangun ing interaksi karo jaringan musik lan mbisakake kanggo ngundhuh file media. iTunes njelasno file perpustakaan, whereupon nawakake arah utawa film musik aliran ing basis saka pilihan pangguna.

Fitur utama:

  • Ndhukung macem-macem format media
  • Sinkronisasi karo piranti Apple
  • Nonton video streaming
  • Akses kanggo AppStore lan iTunes nyimpen digital
  • setelan

Komentar ing iTunes

iTunes software sing gegandhengan

Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter media kanthi dhukungan saka format sing populer. Piranti lunak ngidini sampeyan nambah file menyang panyimpenan maya lan ndeleng ing piranti sing beda-beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.
Ngundhuh
Gratis
English
Pamuter fungsi kanggo muter video kualitas dhuwur. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng saluran TV ing internet lan download isi saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse kanthi bunder werna, area sing ngubengi pointer ing latar mburi padhang lan nggambar karo kursor ing layar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch
Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: