iTunes iTunes

Ngundhuh Ngundhuh iTunes

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

iTunes – pemain karo dhukungan saka fungsi kanggo ngatur file media perpustakaan. lunak nyedhiyakake sinkronisasi file media lan macem-macem aplikasi karo piranti Apple. Software ngijini sampeyan kanggo muter file media saka paling format lan ndeleng siaran streaming video. iTunes ngandhut nyimpen dibangun ing interaksi karo jaringan musik lan mbisakake kanggo ngundhuh file media. iTunes njelasno file perpustakaan, whereupon nawakake arah utawa film musik aliran ing basis saka pilihan pangguna.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung macem-macem format media
  • Sinkronisasi karo piranti Apple
  • Nonton video streaming
  • Akses kanggo AppStore lan iTunes nyimpen digital
  • setelan

Komentar tumrap iTunes:


iTunes Lunak related:


Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media   Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Telpon  

piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Cara download lan nganyari aplikasi efektif kanggo piranti Apple. Piranti lunak mbisakake kanggo ngundhuh sawetara aplikasi migunani kanggo macem-macem tujuan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, 中文, Português...

Pamuter media  

Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Telpon  

Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

Alat fungsional kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Piranti lunak nglindhungi macem-macem ancaman lan ngidini sampeyan kanggo matesi akses menyang situs web wong diwasa.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan   Internet   Game  

Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Italiano...

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 中文, 日本語, 文言

Liyane  

L'outil fonctionnel pour augmenter le nombre des visiteurs du situs web. Le logiciel est utilisé comme l'aplikasi marketing ou de layanan pour commercer les liens sur l'internet.

Ngundhuh
Tur
English

Desktop  

Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: