iTunes

Versi:
12.9.2.6
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh iTunes

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: iTunes
Wikipedia: iTunes

Gambaran

iTunes – pemain karo dhukungan saka fungsi kanggo ngatur file media perpustakaan. lunak nyedhiyakake sinkronisasi file media lan macem-macem aplikasi karo piranti Apple. Software ngijini sampeyan kanggo muter file media saka paling format lan ndeleng siaran streaming video. iTunes ngandhut nyimpen dibangun ing interaksi karo jaringan musik lan mbisakake kanggo ngundhuh file media. iTunes njelasno file perpustakaan, whereupon nawakake arah utawa film musik aliran ing basis saka pilihan pangguna.

Fitur utama:

  • Ndhukung macem-macem format media
  • Sinkronisasi karo piranti Apple
  • Nonton video streaming
  • Akses kanggo AppStore lan iTunes nyimpen digital
  • setelan

Komentar ing iTunes

iTunes software sing gegandhengan

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter media kanthi dhukungan saka format sing populer. Piranti lunak ngidini sampeyan nambah file menyang panyimpenan maya lan ndeleng ing piranti sing beda-beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Pamuter fungsi kanggo muter video kualitas dhuwur. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng saluran TV ing internet lan download isi saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kuat kanggo nggawe musik lan macem-macem campur. Software ndhukung spektrum sudhut pribadi lan efek kanggo DJing profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.
Ngundhuh
Nyoba, gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: