Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: iTunes
Wikipedia: iTunes

Gambaran

iTunes – pemain karo dhukungan saka fungsi kanggo ngatur file media perpustakaan. lunak nyedhiyakake sinkronisasi file media lan macem-macem aplikasi karo piranti Apple. Software ngijini sampeyan kanggo muter file media saka paling format lan ndeleng siaran streaming video. iTunes ngandhut nyimpen dibangun ing interaksi karo jaringan musik lan mbisakake kanggo ngundhuh file media. iTunes njelasno file perpustakaan, whereupon nawakake arah utawa film musik aliran ing basis saka pilihan pangguna.

Fitur utama:

  • Ndhukung macem-macem format media
  • Sinkronisasi karo piranti Apple
  • Nonton video streaming
  • Akses kanggo AppStore lan iTunes nyimpen digital
  • setelan
iTunes

iTunes

Versi:
12.10.5.12
Arsitektur:
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh iTunes

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing iTunes

iTunes software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: