WindowsMultimediaCodecsSTANDARD Codecs for Windows
Sistem operasi: Windows
Babagan: Codecs
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

STANDARD Codecs kanggo Windows – a set of codecs lan decoders kanggo puter maneh file audio lan video. Software performs scan rinci sistem drive lan nggantèkaké codecs versi diinstal kumpulan karo dhewe kanggo nyedhiyani kompatibilitas luwih. STANDARD Codecs kanggo Windows bisa kanggo muter paling saka format media ing macem-macem pemain audio lan video. Uga STANDARD Codecs kanggo Windows ngijini sampeyan kanggo mbusak komponen individu saka paket tanpa perlu kanggo mbusak kabeh codecs.

Fitur utama:

  • Anané pemain tambahan
  • AutoCorrect saka codecs ana
  • Video streaming ing paling browser
  • Aman saka komponen individu saka paket
STANDARD Codecs for Windows

STANDARD Codecs for Windows

Versi:
9.5.4
Basa:
English

Ngundhuh STANDARD Codecs for Windows

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing STANDARD Codecs for Windows

STANDARD Codecs for Windows software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: