STANDARD Codecs for Windows

Versi:
6.7.3
Basa:
English

Ngundhuh STANDARD Codecs for Windows

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
STANDARD Codecs for Windows
Sistem operasi: Windows
Babagan: Codecs
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

STANDARD Codecs kanggo Windows – a set of codecs lan decoders kanggo puter maneh file audio lan video. Software performs scan rinci sistem drive lan nggantèkaké codecs versi diinstal kumpulan karo dhewe kanggo nyedhiyani kompatibilitas luwih. STANDARD Codecs kanggo Windows bisa kanggo muter paling saka format media ing macem-macem pemain audio lan video. Uga STANDARD Codecs kanggo Windows ngijini sampeyan kanggo mbusak komponen individu saka paket tanpa perlu kanggo mbusak kabeh codecs.

Fitur utama:

  • Anané pemain tambahan
  • AutoCorrect saka codecs ana
  • Video streaming ing paling browser
  • Aman saka komponen individu saka paket

Komentar ing STANDARD Codecs for Windows

STANDARD Codecs for Windows software sing gegandhengan

Alat kanggo maca sandi, compress utawa proses file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo milih pesawat sing dipengini saka codecs lan bisa karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A pesawat saka codecs audio lan video mbantu puter maneh paling saka format file media lan interaksi karo sembarang pemain.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ditambahaké lan maca sandi file video. Piranti lunak nggunakake algoritma komprèsi berkas linuwih sing nyedhiyani kualitas gambar maksimal.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
A pesawat saka codecs kanggo muter maneh ing format modern saka file audio lan video. lunak nyedhiyakake kompatibilitas ing antarane codecs lan mbisakake kanggo ngatur konfigurasi sing.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ndeleng data bab codecs lan saringan saka macem-macem jinis. Piranti lunak nganalisa sistem kanggo ngarsane codecs kuna lan nyedhiyakake download versi paling anyar kanggo nganyari sing.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.
Ngundhuh
Gratis
English
Salah sijine manufaktur piranti lunak antivirus. Piranti lunak nggunakake solusi inovatif paling anyar ing lapangan pangayoman marang macem-macem virus lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nulis buku, artikel ilmiah lan buku-buku ing èlmu pas isi kang kalebu rumus matematika angel.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo nglindhungi komputer marang macem-macem ancaman. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeteksi macem-macem jinis virus lan nemokake file kasebut ing quarantine.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nelpon wong telpon ing sisih endi wae planet. Nanging ndhukung teknologi khusus kanggo mundhut kualitas paling tithik komunikasi swara.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.
Ngundhuh
Gratis
Русский
Alat kanggo Nyalin aman saka file antarane komputer lan server. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file teks lokal lan remot.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: