TomTom Home TomTom Home

Ngundhuh Ngundhuh TomTom Home

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

TomTom Home – lunak kanggo ngatur piranti GPS-pandhu arah kang padha dikembangaké dening perusahaan TomTom. Software ngijini sampeyan kanggo ngontrol sistem navigasi lan gain akses kanggo isi piranti. TomTom Ngarep mbisakake kanggo nginstal peta lan layanan anyar, serep utawa mbalèkaké file ing piranti, ngatur Planner rute lan sapiturute lunak ngijini sampeyan kanggo nyambung layanan kanggo nampa pesen babagan lalu lintas ing mode wektu nyata lan bebaya babagan kamera keamanan nalika nyedhak wong-wong mau. TomTom Ngarep uga ngandhut Indikator status peta kang mbantu kanggo njaga ing peta ing negara nyata kanthi ngatur lan nganyari rute.

Fitur utama ing:

  • Manajemen piranti GPS-pandhu arah saka TomTom
  • Kemampuan kanggo nambah lan mbenerake ing peta
  • Nyambung menyang maneka warna layanan
  • Recovery lan serep file

Komentar tumrap TomTom Home:


TomTom Home Lunak related:


Maps  

piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Maps  

Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Maps  

Alat kanggo ngontrol lan proses informasi GPS. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ijolan data karo aplikasi liyane utawa piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi  

Alat kanggo nglindhungi informasi marang njaba. Software njamin pangayoman data dipercaya dening nggunakake enkripsi kalkulus kuat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Telpon  

piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Game  

Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Chat   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어

Tèks editors  

Editor teks cepet karo pesawat saka migunani fitur. Piranti lunak ngandhut sistem golèk cerdas, keywords panggantos lan ngijini sampeyan kanggo Count karakter.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

The browser sing wis support majeng tab. Piranti lunak bisa ngundhuh isi audio lan video saka beda tanpa aplikasi bayangan.

Ngundhuh
Gratis
English, Tiếng Việt

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Liyane  

Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat lengkap kanggo nambah kinerja sistem. Piranti lunak iku bisa kanggo mbusak sistem uwuh, nyedhiyani pangayoman lan mblokir iklan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: