TomTom Home TomTom Home

Ngundhuh Ngundhuh TomTom Home

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

TomTom Home – lunak kanggo ngatur piranti GPS-pandhu arah kang padha dikembangaké dening perusahaan TomTom. Software ngijini sampeyan kanggo ngontrol sistem navigasi lan gain akses kanggo isi piranti. TomTom Ngarep mbisakake kanggo nginstal peta lan layanan anyar, serep utawa mbalèkaké file ing piranti, ngatur Planner rute lan sapiturute lunak ngijini sampeyan kanggo nyambung layanan kanggo nampa pesen babagan lalu lintas ing mode wektu nyata lan bebaya babagan kamera keamanan nalika nyedhak wong-wong mau. TomTom Ngarep uga ngandhut Indikator status peta kang mbantu kanggo njaga ing peta ing negara nyata kanthi ngatur lan nganyari rute.

Fitur utama ing:

  • Manajemen piranti GPS-pandhu arah saka TomTom
  • Kemampuan kanggo nambah lan mbenerake ing peta
  • Nyambung menyang maneka warna layanan
  • Recovery lan serep file

Komentar tumrap TomTom Home:


TomTom Home Lunak related:


Maps  

Alat kanggo ngontrol lan proses informasi GPS. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ijolan data karo aplikasi liyane utawa piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Maps  

piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Maps  

Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo mbusak rasah file, tambahan lan lebu ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak informasi saka pendaptaran lan mulihake sistem ing cilik saka kacilakan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Salah sijine manufaktur piranti lunak antivirus. Piranti lunak nggunakake solusi inovatif paling anyar ing lapangan pangayoman marang macem-macem virus lan ancaman jaringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembangunan   Testing  

Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.

Ngundhuh
Tur
English

Emulators  

Piranti lunak kanggo emulate karya mouse lan keyboard nggunakake joysticks game. Piranti lunak ndhukung konfigurasi kombinasi tombol ing keyboard utawa mouse lan nyedhiyakake Emulation cepet ing joystick ing.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

Cepet browser kang wis sawetara fungsi-fungsi dhasar lan akeh setelan kanggo pilihan lan syarat dhewe kanggo Surf web gampang.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

Telpon  

piranti lunak kanggo ngirim data lan ngatur file saka macem-macem format saka piranti remot kanthi nggunakake nirkabel lan maya teknologi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo ngoptimalake volume MP3-file. Piranti lunak ngandhut modul analisis saka volume file audio kanggo nemtokake kualitas swara optimal kanggo pangrungon manungsa.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Alat kanggo mbukak software ing lingkungan virtual sing kaisolasi. Piranti lunak ngalangi nyimpen data ing karya aplikasi mlaku ing sembarang panyimpenan informasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Internet  

Piranti lunak kanggo bisa karo bandar modems lan router. Piranti lunak ndhukung nomer akeh macem-macem model saka peralatan jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Cd  

piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Alat kanggo nyepetake loading saka sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kinerja lan ndeteksi konflik antarane pangolahan utawa layanan.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: