TomTom Home

Versi:
2.11.1
Basa:
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Ngundhuh TomTom Home

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
TomTom Home
Sistem operasi: Windows
Babagan: Peta
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: TomTom Home
Wikipedia: TomTom Home

Gambaran

TomTom Home – lunak kanggo ngatur piranti GPS-pandhu arah kang padha dikembangaké dening perusahaan TomTom. Software ngijini sampeyan kanggo ngontrol sistem navigasi lan gain akses kanggo isi piranti. TomTom Ngarep mbisakake kanggo nginstal peta lan layanan anyar, serep utawa mbalèkaké file ing piranti, ngatur Planner rute lan sapiturute lunak ngijini sampeyan kanggo nyambung layanan kanggo nampa pesen babagan lalu lintas ing mode wektu nyata lan bebaya babagan kamera keamanan nalika nyedhak wong-wong mau. TomTom Ngarep uga ngandhut Indikator status peta kang mbantu kanggo njaga ing peta ing negara nyata kanthi ngatur lan nganyari rute.

Fitur utama:

  • Manajemen piranti GPS-pandhu arah saka TomTom
  • Kemampuan kanggo nambah lan mbenerake ing peta
  • Nyambung menyang maneka warna layanan
  • Recovery lan serep file

Komentar ing TomTom Home

TomTom Home software sing gegandhengan

Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngontrol lan proses informasi GPS. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ijolan data karo aplikasi liyane utawa piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nelusuri lan nganyari versi stale pembalap. Uga lunak ndhukung nganyari driver piranti external.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka pangatur sandhi kanggo nyimpen data panganggo rahasia kanthi aman ing panyimpenan enkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo maca sandi, compress utawa proses file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo milih pesawat sing dipengini saka codecs lan bisa karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo defrag drive karo sawetara saka sudhut fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo bisa ing mode of defragmentation lan Optimization.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak karo database gedhe saka Cidra kanggo nggampangake wacana komputer game. Software ngijini sampeyan kanggo ngetik kode lan sandhi ing game.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Editor teks cepet karo pesawat saka migunani fitur. Piranti lunak ngandhut sistem golèk cerdas, keywords panggantos lan ngijini sampeyan kanggo Count karakter.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngumpulake informasi rinci babagan kertu video, prosesor, kertu grafis lan komponen. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nyoba mbukak ing prosesor grafis.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.
Ngundhuh
Nyoba
English, 中文, 日本語...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: