KeePass KeePass

Ngundhuh Ngundhuh KeePass

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

KeePass – lunak kuat kanggo nyimpen sandhi, akun lan macem-macem data ing wangun ndhelik. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh sandhi lan nyimpen ing database sing wis ditutup dening berkas tombol utawa khusus utama unik. KeePass ndhukung kalkulus safest pertahanan kanggo encipher sandhi database tertutup. Software ngijini sampeyan kanggo print lan Ngonversi database ing format file beda. KeePass uga ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur sandi generator, nggoleki lan ngurutake dening macem-macem kelompok.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung enkripsi kalkulus safest
  • Dibangun ing sandi generator
  • Convert database ing macem-macem format

Komentar tumrap KeePass:


KeePass Lunak related:


Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo kunjungan anonim situs web ing internet. Piranti lunak ndhukung teknologi khusus sing encrypts transfer data lan informasi saka pihak katelu.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Enkripsi   Internet  

Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi   Cd  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi  

Alat kanggo nglindhungi informasi marang njaba. Software njamin pangayoman data dipercaya dening nggunakake enkripsi kalkulus kuat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Cd   Enkripsi  

Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi  

Sarana kanggo nglindhungi folder lan file nggunakake sandi karo kamungkinan saka madegake beda tingkat saka pangayoman. Lunak nglindhungi informasi saka ora sengaja pambusakan lan infèksi virus.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

File  

Alat kanggo waras file dibusak utawa ilang. Software dianggo karo sistem file populer lan waras file ing pelaku usaha Alexa beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Alat kanggo ngowahi lan proses file video. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi video ing format populer lan nyedhiyakake kualitas gambar dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Komunikasi swara  

Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Pamuter media  

Piranti kanggo muter file audio lan ngatur kolèksi file media. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file media menyang macem-macem format banjur owahi informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: