Produk: Standard
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: KeePass
Wikipedia: KeePass

Gambaran

KeePass – lunak kuat kanggo nyimpen sandhi, akun lan macem-macem data ing wangun ndhelik. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh sandhi lan nyimpen ing database sing wis ditutup dening berkas tombol utawa khusus utama unik. KeePass ndhukung kalkulus safest pertahanan kanggo encipher sandhi database tertutup. Software ngijini sampeyan kanggo print lan Ngonversi database ing format file beda. KeePass uga ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur sandi generator, nggoleki lan ngurutake dening macem-macem kelompok.

Fitur utama:

  • Ndhukung enkripsi kalkulus safest
  • Dibangun ing sandi generator
  • Convert database ing macem-macem format
KeePass

KeePass

Versi:
2.44
Basa:
English

Ngundhuh KeePass

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing KeePass

KeePass software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: