Sistem operasi: Windows
Babagan: Editors teks
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Notepad++
Wikipedia: Notepad++

Gambaran

Notepad ++ – editor teks sing ndhukung sintaksis paling saka program basa. Piranti lunak nduwe pesawat kuat fitur, kayata sintaksis penting lan markup, Auto Complete saka tembung lan tags, support macro, pamblokiran lempitan, etc. Notepad ++ ngandhut search engine lengkap dening siji utawa kabeh file kasebut. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng lan nyunting kaping dokumen bebarengan ing jendhela. Notepad ++ bisa nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Fitur utama:

  • Ndhukung paling languages
  • Bisa karo macem-macem dokumen bebarengan
  • Auto Complete tembung
  • Customizes penting sintaksis
  • Ngowahi teks ing werna perlu

Gambar:

Notepad++
Notepad++
Notepad++
Notepad++
Notepad++
Notepad++
Notepad++
Notepad++

Notepad++

Versi:
7.8.5
Arsitektur:
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Notepad++

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Notepad++

Notepad++ software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: