K-Lite Codec Pack

Produk:
Versi:
14.1.5
Basa:
English

Ngundhuh K-Lite Codec Pack

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
K-Lite Codec Pack
Sistem operasi: Windows
Babagan: Codecs
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: K-Lite Codec Pack
Wikipedia: K-Lite Codec Pack

Gambaran

K-Lite codec Pack – siji saka paling populer saka codecs kanggo muter maneh ing format modern saka file audio lan video. Piranti lunak ndhukung format ing media utama, kayata AVI, MP4, MKV, MP3, FLAC, ACC, DVD, etc. K-Lite codec Pack nganalisa sistem kanggo codecs diinstal lan supaya konflik karo wong-wong mau. Software ngijini sampeyan kanggo Pick munggah konfigurasi codec perlu kanggo perlu pangguna. K-Lite codec Pack menehi karya stabil lan kualitas dening biasa nganyari saka database saka codecs lan komponen sing.

Fitur utama:

  • Ndhukung format ing media modern
  • Kompatibilitas ing antarane format
  • Customizes konfigurasi codec
  • Biasa nganyari saka codecs lan komponen sing

Komentar ing K-Lite Codec Pack

K-Lite Codec Pack software sing gegandhengan

Alat kanggo maca sandi, compress utawa proses file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo milih pesawat sing dipengini saka codecs lan bisa karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A pesawat saka codecs lan decoders kanggo puter maneh mayoritas format audio lan file video ing sembarang pemain media.
Ngundhuh
Gratis
English
A pesawat saka codecs audio lan video mbantu puter maneh paling saka format file media lan interaksi karo sembarang pemain.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ndeleng data bab codecs lan saringan saka macem-macem jinis. Piranti lunak nganalisa sistem kanggo ngarsane codecs kuna lan nyedhiyakake download versi paling anyar kanggo nganyari sing.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe passport foto ukuran lan ngoptimalake menyang standar negara beda. Piranti lunak mbisakake Ngonversi foto menyang format perlu kanggo printing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo mulihake data ilang utawa sengaja dibusak saka iOS-piranti kalebu saka "Smartphone bricked".
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Pamuter lengkap puter maneh file audio lan video. Uga pamuter ndhukung puter maneh podcast lan stasiun radio.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat efektif kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro kanthi nggunakake analisis tindak tanduk lan teknologi maya.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka server FTP kanthi set fitur beda lan tingkat perlindungan sing cocok amarga enkripsi SSL. Piranti lunak ndhukung akses remot menyang server.
Ngundhuh
Gratis
English
The media player karo pesawat saka fungsi migunani lan pribadi. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, 日本語
Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: